hamilelikteki akıntı nasıl oluyo?????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa çok teşekkür ederim benimde bildiğim yani örendiğim bju kadar bunlarıda uyguluyorum ama artık şu adetimide atlatayım 2 gün var sonrasında doktora gideceğinm en iyisi onun kontrolünde hamile kalmak zaten şu ana kadar gitmememin nedeni kasıyoo beni malesef yaaaa o ortam inş dielim:CüvCüv: :lepi:

canımAllahım sanada güzel bebişler versin benim daha 4.hafta bile olmadan su gibi akıntım oldu o kadar çok oldu ki barizdi yani.ben çok evvelden anladım gebeliğimi su gibiydi

Kimse yokmu bu topikte kaçgündür...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kızlar durumlar nasıl akıntıda değişikliği olan söylesin lütfen..kaydirigubbakcemile2
Adetime 7 gün var ve vajinamda sürekli ıslaklık var...acaba bebiş varmıdır ki...kaydirigubbakcemile3
Dilerim hepimiz hamileyizdir...:emir_bebek:

slm cnm ben adet oldum malesef salıydı ya p.tesi oldum hemde gebeliğe topik açmıştım ama sanırım buraya yazmamışım çok üzüldüm çok ağladım bu ay senağlama senağlama senağlama senağlama

slm cnm ben adet oldum malesef salıydı ya p.tesi oldum hemde gebeliğe topik açmıştım ama sanırım buraya yazmamışım çok üzüldüm çok ağladım bu ay senağlama senağlama senağlama senağlama

Cannım üzülme diycem ama üzülmemek elde değil biliyorum. İnşallah en kısa zamanda hamiş olursun... :1hug:

adetime 1 hafta var.kasıklarım da ağrı ve batma oluyo.bir kaç gün önce su gibi akıntım oldu...acaba hamilemiyim :3:

Back
X