Hamilelikten kan sulandirıciya ne zaman başladiniz?

Umudumbitmedi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
5.213
7.462
198
Merhaba arkadaşlar benim 3 ay önce bi kaybim oldu.6+1 de bebeğin kalbi durmus.8.haftanin sonuna dogru kürtaj oldum.dr ilk bebek diye araştirmaya gerek görmedi.
Velhasil ben yine hamile kaldim.simdi 4+4 teyim.bu bebeğimi de kaybetmekten korkuyorum.
Sormak istedigim ise dr kan sulandirıciya ne zaman başlatiyor.kese gorününce mi?yoksa hamile kalir kalmaz mi?
Birde benim kesem oluşmuş mudur simdiye?

Beşinci haftada keseyi belli belirsiz gördü doktor hemen igneye başlattı benim de iki kaybim vardı

Canim Allah bebisini korusun.sence benimde kese olusmusmudur acaba.11.gun yumurtlamiştım.
Bence oluşmuştur beşinci haftanın icindeysen..doktor iğne başlatmayı düşünüyor mu sana? Eğer öyleyse keseyi görür görmez başla bence..Benim kayıplarımda beşinci ve altıncı haftalarda olmuştu

Benim satim 1 ocak.kacinci haftada oluyorum canim?
Pazartesi ilaca başlansa olur mu yoksa geç mi kalirız?

Benim satim 1 ocak.kacinci haftada oluyorum canim?
Pazartesi ilaca başlansa olur mu yoksa geç mi kalirız?
İnan bu hesaplardan pek anlamıyorum ben ama sanırım daha küçük miniğin :) en güzeli iyi bir doktora hemen git sen o seni yönlendirir inşallah hayırla ilerler gebeligimiz :)

İnan bu hesaplardan pek anlamıyorum ben ama sanırım daha küçük miniğin :) en güzeli iyi bir doktora hemen git sen o seni yönlendirir inşallah hayırla ilerler gebeligimiz :)
Ins canim.inan o kadar korkuyorum ki.yaşim 29 oldu.hala bebis yok.ben simdi tatildeyim.pazartesi özel hastaneye gidecem ins.o zamana kadar bisey olur ku diye korkuyorum iste.

Ins canim.inan o kadar korkuyorum ki.yaşim 29 oldu.hala bebis yok.ben simdi tatildeyim.pazartesi özel hastaneye gidecem ins.o zamana kadar bisey olur ku diye korkuyorum iste.
Korkma nasibinde varsa asla seni bırakmaz yoksa ne yaparsan da tutamazsın..Allah yardımcımız olsun inşallah

Canim ben kanda çıkar çıkmaz baslamistim öncesinde 3 kaybım olduğu için tedirgindim doktor da hemen baslatti
Canim öncelikle gecmis olsun.zor seyler yaşamişsın.Allah bi daha yaşatmasin.
Benimde 1 kayibim var.simdi hamileyim.dr kan sulandirici yazmadi.korkuyorum.bence önemsemedi doktor.

Canim öncelikle gecmis olsun.zor seyler yaşamişsın.Allah bi daha yaşatmasin.
Benimde 1 kayibim var.simdi hamileyim.dr kan sulandirici yazmadi.korkuyorum.bence önemsemedi doktor.
Saol canım Rabbim kimseye yaşatmasin canım sende pihtilasma problemi varmi yada o testi yaptirdinmi

Saol canım Rabbim kimseye yaşatmasin canım sende pihtilasma problemi varmi yada o testi yaptirdinmi
Merhaba bende 5haftalik hamileyim 3 kaybum var persembe gittim pirtilasma varmi diye kan verdim doktor dedi varsa hemn onlerler demi pazartesi sonuç bakacak

Dr gerek yok.olk gebelikler olabilir dedi.yaptirmadik.ama korkuyorum.pıhtilaşmamamin olup olmadigini başka nasil anlayabilirim?
Test yapmadan anlayamazsin canım doktorlar 3 düşük yapmadan bu testi yapmıyorlar canım ben iyi bir doktora denk geldim bana ilk düşükten sonra oğluma hamileyken o testi istedi hemen ıgne ye baslamistim şüpheleniyorsan bence başka doktora git o testi yapmak istediğini söyle canim yoksada için rahatlamis olur

Yapmiyor bu esek doktorlar.kaç doktora gittim.
Simdi de baya ilerledi hamileligim.ins bisey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…