Gebeliğe Hazırlık Hamilelikten korkuyorum ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.539
1.636
333
Merhaba arkadaşlar.. iyi akşamlar dilerim .. uzun süre vajinismusla savaştıktan sonra şimdi bebek telaşı başladı .. 35 yaşındayım elbet bir evladım olsun isterim ancak hem yaş hem eşimle kan uyuşmazlığı sorunumuz var ve ben panik atak hastasıyım :) içimden korunmak gelmiyor ama hamileliği , doğum anını vs düşündükçe başımdan kaynar sular dökülüyor .. yaşamayan bilmez :) tecrübe ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim vakit ayırıp yazarsanız ..

Yaşa takılmayın 42 sinde doğruranlar var.. Kan uyuşmazlığı için zaten belli haftaya kadar iğne olacaksınız.. Ama asıl dert etmemiz gereken doğum sonrası bence.. Anne karnında en güvenli yerde bebekler..

Merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, sizi az çok anlıyorum ama korkuyu yenmek güzel birşey inşallah yenersiniz. Ben 5 hafta 3 günlük hamileyim Allah tüm isteyenlere versin inşallah. Yaşım az daha 24 yeni oldu ama hiç hamilelik ve doğum korkusu yaşamadım bir kürtajım olmuştu bebeğimin kalbi durmuştu şu an tek korkum aynı şeyi yaşamak inanın bebeğinizi hiss ettiğiniz an (yani hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an) tüm korkular yerini neşe ve sevinçle değişiyor inşallah Rabbim size de bu güzel duyguyu yaşatır ve her şey çok güzel olur.

Çokca düşünmemeye çalışın biraz akışına bırakın bu şekilde çok daha iyi olur belki

Hamilelikten değil de doğumdan korkuyorsunuz bence.
Kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor
Nasıl olduğunu bilmiyorum tam ama çözümü var.
Doğum da bence uyku kaçıracak kadar korkulacak bir şey değil
Insanın bebeğiyle tanışacak olmanın heyecanından gözü hiçbir sey görmüyor o an.
Mucizevi bir şey gerçekten

Aynı sıkıntı bende de var 31 yaşındayı. Bende de anksiyete bozukluğu var tüp bebek dediler beynimden vuruldum sonra tüp bebek doğum kürtaj engelli bebek bunların hepsi düşüncelerime çullandı hiç ama hiç iyi değilim

Bence korkuyu sonra halledersiniz önce çalışmalara başlayın benim yaşım martta 27 olacak herhangi bir problemimiz olmadığı halde bir senedir olmadı. Birkaç denemede olur sanıyordum ama bu işler öyle değilmiş

Dogumunda kolayi var epidural bilmemne. Prenses dogum falanlar..zor olan dogum sonrasi. Bebek buyutmek zor. Bi elim besikte suan. Butun gun uyumadi. Dun gecede 3 saat uyumustu tabi cook uslu bi bebenizde olabilir

Canm senin yasinda çok doğum yapan insan var kan uyuşmazlığı da önemli değil doktor önlem Alir bende kızımdan önce böyle hamileliği doğumu düşündükçe deliriyodum ama okadar güzel bişey ki onun karnında olduğunu hissettigin an tek derdin sağlıkla doğurmak bütün korkular gidiyor yani bebek sahibi olmak istiyorsanız zamanın varken düşün derim hakkında hayırlı neyse o olsun

Kan uyusmazligi be sorn deilki sdce igne vurduruon siradan birsey ablamda da vrdi iki cocugu oldu ignevrdurdu okdr degisik bir durum degil yani endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…