Hamilelikten önce lazer epilasyon yaptıran arkadaşlar bakabilirler mi?

nicki_mouse

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
1.031
962
323
Kızlar ben lazer epilasyon yaptırdım ve tamamen olmasa da tüylerden epeyce kurtuldum. Ama şimdi ya hamilelikle birlikte tekrar çıkarlarsa diye korkuyorum. Daha önce laze epilasyon yaptıran ve hamilelikte bendetüyler yeniden çıktı/çıkmadı diyenler var mı?

ben yaptırıyordum ama 3-4 seans yaptırdım bitmemişti şimdi de hep geri çıktı. normal ağdaya gideyim diyorum ama henüz çokk yeni korkuyorum

bende hamile kalmadan önce gidiyordum seanslarımda bıtmıştı ama şimdi tekrar cıkmaya başladılar eskisi gibi olmasada yınede var bıraz

ben yaptırıyordum ama 3-4 seans yaptırdım bitmemişti şimdi de hep geri çıktı. normal ağdaya gideyim diyorum ama henüz çokk yeni korkuyorum
neyse ki fazla yaptırmamışsın canım, ben bi de 1,5 yıl gidip geldim :(

askitoom
bende hamile kalmadan önce gidiyordum seanslarımda bıtmıştı ama şimdi tekrar cıkmaya başladılar eskisi gibi olmasada yınede var bıraz

ne kadarlık hamilesin peki?

ben hamile kalmadan 2 seans gidebildim.bacak(dizaltı sadece) ve koltukaltımda baya azalmıştı.bikini bölgesine pek etkisi olmamıştı.şuan tüylerde artış yok ama ilerleyen haftalarda nolur bilemiyorum.

12 seans yaptırdım. Çok ince tüyler kalmıştı. Son bir kez daha gidiyim diyordum ama hamile kaldım ve ne yazıkki tüylenme arttı. Çok fazla değil ama açık renkli tüylerin dışında daha kalın koyu tüylerde çıkmaya başladı..

askitoom

ne kadarlık hamilesin peki?[/QUOTE]

4 ayım bitti canım hatta cenemde bile yokken tüy cıkmaya başladı

herkesın vucududa hamılelıgıde farklı bence. ben lazere gıttım ayva tuylerım kalmıstı herkes hamıleyken yıne cıkacak dedı. ama ben dınlemedım tabıı :) 39 haftalık hamıleyım bu sure zarfında daha 1 kere jılet yaptım cıkmadı vallahı cıkmıyorda. hatta benım bacaklarımdakı tuylerde dokuldu. kımının cıkıyor kımının cıkmıyor bu kısıden kısıye degısıyor. o yuzden cıkar yada cıkmaz dıye bır genelleme yapmak mumkun değil.

Kızlar ben lazer epilasyon yaptırdım ve tamamen olmasa da tüylerden epeyce kurtuldum. Ama şimdi ya hamilelikle birlikte tekrar çıkarlarsa diye korkuyorum. Daha önce laze epilasyon yaptıran ve hamilelikte bendetüyler yeniden çıktı/çıkmadı diyenler var mı?

canım ya hamileyken tüm kıllar yok oluyor sanki olanlar da çıkmıyor büyümüyo en azından benim ablamda böyleydi bende nasıl olacak acaba

ben hamile kalmadan 2 seans gidebildim.bacak(dizaltı sadece) ve koltukaltımda baya azalmıştı.bikini bölgesine pek etkisi olmamıştı.şuan tüylerde artış yok ama ilerleyen haftalarda nolur bilemiyorum.

inşallah artış olmaz canım :(

12 seans yaptırdım. Çok ince tüyler kalmıştı. Son bir kez daha gidiyim diyordum ama hamile kaldım ve ne yazıkki tüylenme arttı. Çok fazla değil ama açık renkli tüylerin dışında daha kalın koyu tüylerde çıkmaya başladı..

dile kolay ben tam 20 kez gittim (10 seans+10 kontrol). yanarım vaktime, parama, çektiğim acıya yanarım :(

askitoom

inşallah dökülür canım, bazıları hamilelikten sonra tüylerinin döküldüğünü söylüyor.

herkesın vucududa hamılelıgıde farklı bence. ben lazere gıttım ayva tuylerım kalmıstı herkes hamıleyken yıne cıkacak dedı. ama ben dınlemedım tabıı :) 39 haftalık hamıleyım bu sure zarfında daha 1 kere jılet yaptım cıkmadı vallahı cıkmıyorda. hatta benım bacaklarımdakı tuylerde dokuldu. kımının cıkıyor kımının cıkmıyor bu kısıden kısıye degısıyor. o yuzden cıkar yada cıkmaz dıye bır genelleme yapmak mumkun değil.
ayy nasıl içimi rahaatlattın diablo, inşallah senin gibi olurum ben deee :))

canım ya hamileyken tüm kıllar yok oluyor sanki olanlar da çıkmıyor büyümüyo en azından benim ablamda böyleydi bende nasıl olacak acaba

diablonunki gibi olsun :)

Benim ilk hamileliğim son derece rahat ve sorunsuzken, sonraki 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı ve Dr.lar ancak kromozom anomalisi dediler çünkü hiçbir şey bulunmadı. Sonra Epilasyon takvimime baktığımda her iki gebelikte de tam yumurtlamadan 1 hafta sonra genital Epilasyon yaptırdığımı farkettim, bebek planım bitene kadar ara verdim ve şimdi 4. Gebeliğim olarak 2. Çoçuğuma gebeyim çok şükür herşey yolunda o yüzden ben yaptırdım, başıma ruhen çok daha ağır şeyler geldi siz siz olun yaptırmayın ve ben bunu heryerde paylaşmaya da kararlıyım.

hamilelikten önce bende lazer epilasyon yaptırıyordum ama hamile kalınca bıraktım. ama ağda, epilatör vs. kullanmıyorum yeni kök oluşmaması için dr.um yapma demişti..

merhaba
bende hamile kalmadan önce 4 seans ütüleme lazer epilasyona gittim çok memnundum baya bi azalmıştı
tüyler ama hamile kalınca bıraktım son seansımın üzerinden yaklaışk 1.5 ay geçti tüylerim aynen geri çıktı
tıpkı eski günlerdeki gibi ...
malesef kalbi atmadığından dolayı bebeğimle vedalaşmak zorunda kalıcam önümüzdeki günlerde.
ama epilasyona yeniden başlamayı düşünmüyorum..
ne olursa olsun etkilerinden tam emin olamiyorum çünkü..

evet insan gerçekten de korkuyor bebeğe bi şey olacak mı diye soru işareti mutlaka oluyor..
ben de 9 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce yazları ist.a gittikçe laser e gidiyordum çok da memnundum.
çok araştırdım hamile kalınca laser epilasyon yada iğneli epilasyon yapılıyor mu diye?
mesela çok güvendiğim bi site var jinekoloji ve gebelik diye orda herhangi bir zararının bulunmaığını yazıyor.
daha dr um a sormadım dr uma da soracağım tabi.benim gittiğim laser merkezi de sahibi doçent dr olan bir yer.anlara da sorduğumda ilk 3 ay yapmıyoruz 3 ay sonra jinekoloğunuzun raporuyla yapıyoruz bizim burdaki dr umuz da sizi görüyor o rapor la birlikte dediler.ben hamile olup da lasere gelen var mı diye sorduğumda çok yoğun olmasa da var dediler.
bu arada tüylenme durumu hamilelikte olur diye bir şey yok mesela ben zaten fazla tüylü biri değilimdir.laserden sonra kaybolan tüyler hamileliğimde geri çıkmadı

Benim ilk hamileliğim son derece rahat ve sorunsuzken, sonraki 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı ve Dr.lar ancak kromozom anomalisi dediler çünkü hiçbir şey bulunmadı. Sonra Epilasyon takvimime baktığımda her iki gebelikte de tam yumurtlamadan 1 hafta sonra genital Epilasyon yaptırdığımı farkettim, bebek planım bitene kadar ara verdim ve şimdi 4. Gebeliğim olarak 2. Çoçuğuma gebeyim çok şükür herşey yolunda o yüzden ben yaptırdım, başıma ruhen çok daha ağır şeyler geldi siz siz olun yaptırmayın ve ben bunu heryerde paylaşmaya da kararlıyım.

canım ben çok araştırmakla birlikte çok kararsızım.laser sadece 3,4 mmlik bi kısma etkiediyormuş ve laser ışınları asla radyasyon içermiyormuş.kromozom anomalisi başka bir şeyden çıkmış olabilir.bunu sadece Allah bilir..yalnız ben de çok kararsızım ama cesur değilm hala..iyice emin olamadım.bebeğim herşeyden önemli tabi..

Hamilelikten önce 5 normal seans+5 kontrol seansı yaptırdım ve çok ama çok rahat bir hamilelik geçiriyorum. Hamileler kıl tüy derdiyle uğraşır ama ben bununla hiç uğraşmadım sadece 1 kez kısalttım tüylerimi. Doğuma gitmeden önce 1 kez daha kısaltırım öyle giderim diye düşünüyorum.Bu halimle gitsem bile sorun olmaz. Çok ince ve azlar

Ben hamile.oldugumu bilmeden yaptirdim. yuzume ve kollarima. kizi su an 1 yasinda. ama hala korkuyorum acaba ileriye yonelik bir zarar vermis miyimdir diye.

bende 3 seans genital bölge ve koltuk altına gitmiştim baya bi azalma vardı sonra ara verdim kardeşimin düğün telaşına sonra hamile olduğumu öğrendim 4 aylık hamileyim daha 2.kez ağda ile temizledim zaten tüylerim baya azalmıştı bide ağdayla alınca anca çıktılar bacaklarımdaki tüylerse kendi kendine durdu gayette işime geliyo açıkcası :) ilk hamileliğimde çok zorluk çekmiştim çünki.

Back
X