- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi nicki_mouse
-
neyse ki fazla yaptırmamışsın canım, ben bi de 1,5 yıl gidip geldimben yaptırıyordum ama 3-4 seans yaptırdım bitmemişti şimdi de hep geri çıktı. normal ağdaya gideyim diyorum ama henüz çokk yeni korkuyorum
Kızlar ben lazer epilasyon yaptırdım ve tamamen olmasa da tüylerden epeyce kurtuldum. Ama şimdi ya hamilelikle birlikte tekrar çıkarlarsa diye korkuyorum. Daha önce laze epilasyon yaptıran ve hamilelikte bendetüyler yeniden çıktı/çıkmadı diyenler var mı?
ben hamile kalmadan 2 seans gidebildim.bacak(dizaltı sadece) ve koltukaltımda baya azalmıştı.bikini bölgesine pek etkisi olmamıştı.şuan tüylerde artış yok ama ilerleyen haftalarda nolur bilemiyorum.
12 seans yaptırdım. Çok ince tüyler kalmıştı. Son bir kez daha gidiyim diyordum ama hamile kaldım ve ne yazıkki tüylenme arttı. Çok fazla değil ama açık renkli tüylerin dışında daha kalın koyu tüylerde çıkmaya başladı..
askitoom
bende hamile kalmadan önce gidiyordum seanslarımda bıtmıştı ama şimdi tekrar cıkmaya başladılar eskisi gibi olmasada yınede var bıraz
inşallah dökülür canım, bazıları hamilelikten sonra tüylerinin döküldüğünü söylüyor.
ayy nasıl içimi rahaatlattın diablo, inşallah senin gibi olurum ben deee :))herkesın vucududa hamılelıgıde farklı bence. ben lazere gıttım ayva tuylerım kalmıstı herkes hamıleyken yıne cıkacak dedı. ama ben dınlemedım tabıı :) 39 haftalık hamıleyım bu sure zarfında daha 1 kere jılet yaptım cıkmadı vallahı cıkmıyorda. hatta benım bacaklarımdakı tuylerde dokuldu. kımının cıkıyor kımının cıkmıyor bu kısıden kısıye degısıyor. o yuzden cıkar yada cıkmaz dıye bır genelleme yapmak mumkun değil.
canım ya hamileyken tüm kıllar yok oluyor sanki olanlar da çıkmıyor büyümüyo en azından benim ablamda böyleydi bende nasıl olacak acaba
diablonunki gibi olsun :)
Benim ilk hamileliğim son derece rahat ve sorunsuzken, sonraki 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı ve Dr.lar ancak kromozom anomalisi dediler çünkü hiçbir şey bulunmadı. Sonra Epilasyon takvimime baktığımda her iki gebelikte de tam yumurtlamadan 1 hafta sonra genital Epilasyon yaptırdığımı farkettim, bebek planım bitene kadar ara verdim ve şimdi 4. Gebeliğim olarak 2. Çoçuğuma gebeyim çok şükür herşey yolunda o yüzden ben yaptırdım, başıma ruhen çok daha ağır şeyler geldi siz siz olun yaptırmayın ve ben bunu heryerde paylaşmaya da kararlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?