Hamilelikten önce sorun olup olmadığını anlamak için??

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
1 ay denedik ve hamile kalmadım. Ve şuan en az 3 ay ertelemek zorundayız hamileliği bu süre içerisinde ne gibi testler yaptırmamı önerirsiniz? Bi sorun var mı yokmu diye eşimle gitmek istiyoruz ama okuduğum bi yazıda adetin 3.günü gidin diyor, erkekler içinse 2-3 günlük cinsel perhizden sonra gidin diyor. Acaba adetin 3.günü mü gideyim? Benim bi arkadaşım sadece karından ultrasondan çıkmıyo dedi. O çikolata kistiymş ve alttan muayeneden ortaya çıkmış.Şu an çocuğu olmuyo. O yüzden sadece göbekten ultrason istemiyorum aynı zamanda kan testi de yaptırmak istiyorum fakat alttan muayenede yaptırmam gerekir mi? Normalde 1 yıl çocuk için denedikten sonra dra gidin deniyo fakat o kadar bekliycek zamanm yok bi sorun varsa hemen öğrenmek istiyorum. Ne yapabilirim?

valla bende ilk 1 ay gecınce gıtmıstım meraktan kaynaklı
alttan muayne ediyorlar adet degıldım ve tahlıl ıstedı adetımde duzensızlık vardı ama o zaman bısey cıkmadı
bıde adet olunca gel aynen muayne edıcez ve tahlıl ıstıcem gene dedı ama muayne olma derdınden tekrar gıtmedım 9 ay gectı bızım
bence adet olmadanda gidebilirsiniz sanırım ıkısınede bakıyorlar cunkı

merhaba 1 ay daha cok erken ama tabi kendin bilirsin adetinin 2.günü ile 24. günü hormon testi istiyorlar vajinal muayene için ise istediğin zaman gidebilirsen. eşinin spermiyogramı için de 3 gün cinsel perhizden sonra sperm örneği veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…