hamilelikten şüphelenen anne adaylari şüphe sebebi belirtilerimizi paylaşalım

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
Anne adayları şüphelenmenize sebep olan farklı belirtilerinizi ve hatta varsa ruyalarinizi paylasir misiniz?

Benim iki hamileligimde anormal sekilde oldugu icin pek hamilelik belirtisine dikkat etmedim ama aklimda en net olan ilkinde cok siddetli gogUs agrilarim vardi. O ladar agriyoduki. Acisindan camasir bile dokununca canim yaniyodu. Ikincisindeyse inanilmaz uykulu olmustum. Gunduz uzanip saatler sonra uyandigimi biliyorum.

Benim adetime 5 gun var 2 gündür hafif bel ağrılarım var bugunde diz kapağımda ağrı var bazi sitelerde diz ağrısıda hamilelik belirtisidir diyo ama paikolojik mi acaba diyorum ☺

sancım,diş ağrım,sabahları mide bulantım vardı, halsizlikte var tabi. dün kan testi yaptım 556 cıktı yarın doktora gideceğim ama cok sancım var:( 4 ay önce düşük yaptım yine korkuyorum :(

A
sancım,diş ağrım,sabahları mide bulantım vardı, halsizlikte var tabi. dün kan testi yaptım 556 cıktı yarın doktora gideceğim ama cok sancım var:KK43: 4 ay önce düşük yaptım yine korkuyorum :KK43:
icini ferah tut dua et Allah esine ve sana sağlıkla uzun ömürle nasip etsin insallah

Back
X