Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilelikten şüphelenen anne adaylari şüphe sebebi belirtilerimizi paylaşalım
Benim iki hamileligimde anormal sekilde oldugu icin pek hamilelik belirtisine dikkat etmedim ama aklimda en net olan ilkinde cok siddetli gogUs agrilarim vardi. O ladar agriyoduki. Acisindan camasir bile dokununca canim yaniyodu. Ikincisindeyse inanilmaz uykulu olmustum. Gunduz uzanip saatler sonra uyandigimi biliyorum.
Benim adetime 5 gun var 2 gündür hafif bel ağrılarım var bugunde diz kapağımda ağrı var bazi sitelerde diz ağrısıda hamilelik belirtisidir diyo ama paikolojik mi acaba diyorum ☺
sancım,diş ağrım,sabahları mide bulantım vardı, halsizlikte var tabi. dün kan testi yaptım 556 cıktı yarın doktora gideceğim ama cok sancım var 4 ay önce düşük yaptım yine korkuyorum
sancım,diş ağrım,sabahları mide bulantım vardı, halsizlikte var tabi. dün kan testi yaptım 556 cıktı yarın doktora gideceğim ama cok sancım var 4 ay önce düşük yaptım yine korkuyorum