Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah ilk idrarla tekrarla canımMerhaba anneler dün gece ve az önceki test bunlar sizce hamilelik varmı ?. Hesap yaptığıma göre 3 hafta olması lazım varsa
Eki Görüntüle 3395559
İdrarı fazla damlatmadıysanız yani 3 damladan fazla değilse ve hiç bekletmeden ilk 5 dakika içinde çıktıysa evet gebesinizMerhaba anneler dün gece ve az önceki test bunlar sizce hamilelik varmı ?. Hesap yaptığıma göre 3 hafta olması lazım varsa
Eki Görüntüle 3395559
Damlatmalı olan değil bu testİdrarı fazla damlatmadıysanız yani 3 damladan fazla değilse ve hiç bekletmeden ilk 5 dakika içinde çıktıysa evet gebesiniz
O zaman kaba idrarınızı yaptıktan sonra 5 saniye tutunDamlatmalı olan değil bu test
Canım testi talimatlara uygun yaptıysan var gibi duruyor. Yine de 2 gün bekle ve testi tekrarla. BAT'a kaç gün vardı son testi yaptığında?Merhaba anneler dün gece ve az önceki test bunlar sizce hamilelik varmı ?. Hesap yaptığıma göre 3 hafta olması lazım varsa
Eki Görüntüle 3395559
Yaklaşık 8 gün vardı. Ama adet sancısı başladı daha 7 gün varken. Çok kötü bir sanci var hem belimde hem adet olmuşum gibi hemde göğüs ücümde acaba testle ilgisi varmiCanım testi talimatlara uygun yaptıysan var gibi duruyor. Yine de 2 gün bekle ve testi tekrarla. BAT'a kaç gün vardı son testi yaptığında?
Bu belirtiler gebelikte de oluyor diyorlar inşallah bebiş vardırYaklaşık 8 gün vardı. Ama adet sancısı başladı daha 7 gün varken. Çok kötü bir sanci var hem belimde hem adet olmuşum gibi hemde göğüs ücümde acaba testle ilgisi varmi
İnşalla ne olur dua edinBu belirtiler gebelikte de oluyor diyorlar inşallah bebiş vardır
Ben hamile olduğumu bilmiyorken regl ağrısına çoook benzer kasık ağrıları yaşıyordum ve bel ağrısından çok şikayet ediyordum. Bir de bende bel düzleşmesi var, o yüzden hamileliğe yormamıştım ilk zamanlar. Şimdi 12+4 teyim ve hala bu ağrılar devam ediyor.Yaklaşık 8 gün vardı. Ama adet sancısı başladı daha 7 gün varken. Çok kötü bir sanci var hem belimde hem adet olmuşum gibi hemde göğüs ücümde acaba testle ilgisi varmi
Ben hamile olduğumu bilmiyorken regl ağrısına çoook benzer kasık ağrıları yaşıyordum ve bel ağrısından çok şikayet ediyordum. Bir de bende bel düzleşmesi var, o yüzden hamileliğe yormamıştım ilk zamanlar. Şimdi 12+4 teyim ve hala bu ağrılar devam ediyor.Velhasıl hamilelikte de regl sancısına benzer ağrılar oluyor ve bu çok doğal
Ha bir de belirti ararken meme değişikliklerini belirtiler arasına pek katma çünkü meme değişiklikleri hamile olduğunu öğrendikten biraz daha sonra başlıyor genellikle ve inan aradaki farkı çok net hissediyorsun
![]()
Canım benim, ben de bu hayal kırıklığını yaşadım. Çok üzücü biliyorum. Sonraki ay için kendini güzelce hazırla, folik asit kullanmıyorsan doktorunla konuşup kullan, sigara alkol kullanıyorsan sen de eşin de ikiniz de bırakın, sağlıklı beslenip stressiz bir şekilde bu dönemi yönetmeye bak. Stres ve üzüntü inanılmaz etkiliyor. Çocuk sahibi olmak isteyen herkes için dua ediyorum
Canım benim, ben de bu hayal kırıklığını yaşadım. Çok üzücü biliyorum. Sonraki ay için kendini güzelce hazırla, folik asit kullanmıyorsan doktorunla konuşup kullan, sigara alkol kullanıyorsan sen de eşin de ikiniz de bırakın, sağlıklı beslenip stressiz bir şekilde bu dönemi yönetmeye bak. Stres ve üzüntü inanılmaz etkiliyor. Çocuk sahibi olmak isteyen herkes için dua ediyorum![]()
Amin inşalla canım. İnşalla sende sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahim sana. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah sana inşallaCanım benim, ben de bu hayal kırıklığını yaşadım. Çok üzücü biliyorum. Sonraki ay için kendini güzelce hazırla, folik asit kullanmıyorsan doktorunla konuşup kullan, sigara alkol kullanıyorsan sen de eşin de ikiniz de bırakın, sağlıklı beslenip stressiz bir şekilde bu dönemi yönetmeye bak. Stres ve üzüntü inanılmaz etkiliyor. Çocuk sahibi olmak isteyen herkes için dua ediyorum![]()
Canım beniiim amin inşallahAmin inşalla canım. İnşalla sende sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahim sana. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah sana inşalla![]()