Hamilelilte kalp çarpıntısı

kalbenparla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2021
16
8
36
31
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık gebeyim, öğlen yemeklerden sonra yaklaşık 3-4 saat çarpıntım oluyor gündüz uykum geliyor uyuyamıyorum yattığım anda kalbimin atışı tüm vücudumda hissediliyor. Bu durumu yaşayan tecrübelerini paylaşmak isteyen annlerdem yardım istiyorum
Çok kötü bir durum. Kalp doktorunda da bir durum çıkmadı ama bir çaresi olmalı

Merhaba arkadaşlar 10 haftalık gebeyim, öğlen yemeklerden sonra yaklaşık 3-4 saat çarpıntım oluyor gündüz uykum geliyor uyuyamıyorum yattığım anda kalbimin atışı tüm vücudumda hissediliyor. Bu durumu yaşayan tecrübelerini paylaşmak isteyen annlerdem yardım istiyorum
Kan akımının artışıyla alakalı olduğunu düşünüyorum bana da oluyordu çünkü 13. Haftadan sonra şikayetlerim bitti. Bol su içmeniz gerek günde 2.5 3 litre yattgnzda sakinleşmyor mu beni genelde ayak üstü yakalyordu

Kan akımının artışıyla alakalı olduğunu düşünüyorum bana da oluyordu çünkü 13. Haftadan sonra şikayetlerim bitti. Bol su içmeniz gerek günde 2.5 3 litre yattgnzda sakinleşmyor mu beni genelde ayak üstü yakalyordu
Bende de tam tersi yattığımda artıyor gündüz uykum geliyor yatamadığım için uyuyamıyorumda direk çarpıntı oluyor

Bende 16 haftalik hamileyim ve bende de carpintilar oluyor ara ara bende dusuk tansiyon var heralde ondan diyorum

Bende de aynı şikayet var ve benim tüm hayatımı tamamen etkiliyor yemek falan yiyince iyice artıyor kaç defa doktora gittim sinüs aritmisi diyor psikoloji stres anksiyete diyor ama hep var yani. Çok zorda kaldıkça beloc alıyorum mecburen :(

Back
X