Hamilelite mide gazı problemi

Denizikim

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
4
0
16
30
Arkadaşlar merhabalar 1 aylık hamileyim mide gazı problemi kabızlık yaşıyorum açim ama yiyemiyorum bu durumu yaşıyan varsa paylaşabilir mi ?

Arkadaşlar merhabalar 1 aylık hamileyim mide gazı problemi kabızlık yaşıyorum açim ama yiyemiyorum bu durumu yaşıyan varsa paylaşabilir mi ?
ben 10 haftaya kadar midem sanki balon gibi oluyodu sanki midem patlayacakti yesemde mide bulantisindan kustum midem cok kotuydu ama 10 hafta sonra gecti 14 haftada mide bulantisi gecdi 3 bebegimdede ayni oldu 14 haftada cok rahatladim

Canım yemeklerini çok çiğne hemen yutma az az porsiyonlarla sık sık yemeğe çalış. Biraz hareket etmeye çalış çok yormadan kendini. Bende yaşıyorum. Bi de midene dokunacak şeyleri tespit edip genelde yememeye çalış. 12. Haftadan sonra gavizcon kullanmaya başladım o biraz beni rahatlattı. Ama neredeyse hergün yaşıyorum

Canım yemeklerini çok çiğne hemen yutma az az porsiyonlarla sık sık yemeğe çalış. Biraz hareket etmeye çalış çok yormadan kendini. Bende yaşıyorum. Bi de midene dokunacak şeyleri tespit edip genelde yememeye çalış. 12. Haftadan sonra gavizcon kullanmaya başladım o biraz beni rahatlattı. Ama neredeyse hergün yaşı

Canım yemeklerini çok çiğne hemen yutma az az porsiyonlarla sık sık yemeğe çalış. Biraz hareket etmeye çalış çok yormadan kendini. Bende yaşıyorum. Bi de midene dokunacak şeyleri tespit edip genelde yememeye çalış. 12. Haftadan sonra gavizcon kullanmaya başladım o biraz beni rahatlattı. Ama neredeyse hergün yaşıyorum

Back
X