- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 23
- 35
- Konu Sahibi EbrarZehram
-
Belirli bi rahatsızlığın yoktu klomen çatlatma iğnesi kullandım iki ay oda olmadı iki aydır doktora bile gitmedim aşı oldum diye bilmiyorum bu ay oldu heralde eğer doğruysa ama meryemana otu kullandım doktora gitmedigim ayda hem içtim hem üstümde taşıdımBi rahatsızlığınız var mı? Bende pkos var ve çok
RABBIM sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşeALLAHİlk oğlum otizm gen testi yapılacak sonra ona göre tüp bebek tedavisi göreceğim siz tam ne durumdasınız
İlk oğlum otizm gen testi yapılacak sonra ona göre tüp bebek tedavisi göreceğim siz tam ne durumdaskardesim Rabbim
İlk oğlum otizm gen testi yapılacak sonra ona göre tüp bebek tedavisi göreceğim siz tam ne durumdasRabbim safinismiyle şifa versin kardeşim canı gönülden dua ediyorum herkese elbet dualarımız kabul olucak
Aaa bana da söylediler denesem mi acabaBelirli bi rahatsızlığın yoktu klomen çatlatma iğnesi kullandım iki ay oda olmadı iki aydır doktora bile gitmedim aşı oldum diye bilmiyorum bu ay oldu heralde eğer doğruysa ama meryemana otu kullandım doktora gitmedigim ayda hem içtim hem üstümde taşıdım
Şuan hamile olup olmadığımıtam bilmedigim için birşey diyemiyorumAaa bana da söylediler denesem mi acaba
Yasin kac seninŞuan hamile olup olmadığımıtam bilmedigim için birşey diyemiyorum
Bence var bi sey ama tabi ki de en iyisini ALLAH bilir. Ya Nasip de yap testi RABBİM sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsinŞuan hamile olup olmadığımıtam bilmedigim için birşey diyemiyorum
30 yaşındayım benim kist falan yok diyor doktor ama adet zamanlarım çok ağrılı geçiyor sanki çikolata kistim varmış gibi belirtilerim oluyor ama yok diyo doktor bide bende yumurta çatlama sorunu vardı bakalım bu ay hamile değilsem rahim filmi cekilicemYasin kac senin
Amin kardeşim sağol hiç belirtimde yok sadece biraz göğüslerim.agroyodu geçti onlardaBence var bi sey ama tabi ki de en iyisini ALLAH bilir. Ya Nasip de yap testi RABBİM sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin
Bende 24. Olacak inşeALLAH. Nefes alıyorsak hala her şeye umudumuz olmalı. Çizgi görünüyor yani ben gördüm. İnşeALLAH da vardır. Kalbini ferah tut stresten uzak dur.30 yaşındayım benim kist falan yok diyor doktor ama adet zamanlarım çok ağrılı geçiyor sanki çikolata kistim varmış gibi belirtilerim oluyor ama yok diyo doktor bide bende yumurta çatlama sorunu vardı bakalım bu ay hamile değilsem rahim filmi cekilicem
Sagol canım iyi geceler Rabbim istegen herkese sağlıklı hayırlı evlat versinBende 24. Olacak inşeALLAH. Nefes alıyorsak hala her şeye umudumuz olmalı. Çizgi görünüyor yani ben gördüm. İnşeALLAH da vardır. Kalbini ferah tut stresten uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?