Hamilemigim lütfen bakarmisiniz

5 üzeri gebelik var demektir.Sizin sonucunuz 17.6.Adetiniz düzenli mi,ne kadar geciktiniz?

Gebelik var görünüyor daha yeni ama 2 gün sonra tekrar kan verin artışa bakın

Ama çok düşük degilmi
Aslında düşüklüğü değil de düzenli artış var mı yok mu onu takip etmen lazım mesela ben hamileliği 3 bin küsürle öğrendim 2 gün sonra baktım 6 bin Bi kaç gün sonra kanama ile kaybettim önemli olan sağlıklı mı değil mi inşallah senin için en hayırlısı olur

Amin insAllah bugün gecikmenin birinci günü ilk defa kan testi yaptırdım idrarda da silik cikti

Sizce ha milemiyim. İlk yaptığımda böyle oldu. 2.bi test yaptım ama hiçbişey çıkmadı onuda 2 saat sonra yaptım çıkmadı.

Sizce haEki Görüntüle 2938884 milemiyim. İlk yaptığımda böyle oldu. 2.bi test yaptım ama hiçbişey çıkmadı onuda 2 saat sonra yaptım çıkmadı.
En iyi kan testi canım bende de böyle çıktı kan testine göre gebeyim fakat değerim artarsa sağlıklı gebelik bakalım insAllah sende hayırlı sağlıklı bı şekilde hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…