- 3 Şubat 2018
- 25.886
- 111.380
- 598
- Konu Sahibi Mismilellaa
-
Evet çok istiyoruz çünkü ne olmuş ben bi aksilik goremiyorum
Bugüne kadar 5 kez hamile kaldım 5inde de hep ya midem yandı ya aşerdim ya bulantım oldu ya da yorgunluktan göçtüm daha 5-6 haftalıkken.Yani gerçekten hamile kalsanız anlamamanız mümkün değil
Ne zaman belli oldu gebeliginizBugüne kadar 5 kez hamile kaldım 5inde de hep ya midem yandı ya aşerdim ya bulantım oldu ya da yorgunluktan göçtüm daha 5-6 haftalıkken.Yani gerçekten hamile kalsanız anlamamanız mümkün değil.
Bakın böyle herkesin tek tek belirtilerini sorarsanız kendinizde sürekli o belirtileri arayacaksınız. Kendinizi psikolojik gebeliğe götürebilirsiniz. Bence sakin olun denemeye devam edin. Kafanıza da çok takmayın.Ne zaman belli oldu gebeliginiz
OlamazÜstüne görme olma ihtimali.olamazmi
Hamile olma ihtimaliniz yok.Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?