Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif çıkmış. Hamilesiniz bence. TebriklerHamilemiyim 1 gün geciktim
Çizgiler neden bu kadar yakın eğer kuruma çizgisi felan değilse oyle gbi geldi bana ama t nin hizasında ise pozitif görünüyor 5 dk da çıkan sonuç mu böyleHamilemiyim 1 gün geciktim
Kan testine gerek varmı acaba gece doktora gitsem emin olamıyorum yanılma payı varmıdırEvet pozitif hayırlı olsun![]()
kan testine gitmelimiyim acaba karnımda ve kasıklarımda da ağrı belimde ağrıPozitif çıkmış. Hamilesiniz bence. Tebrikler![]()
Gebeliğin ilk haftalarında regl olacakmış gibi ağrı ve diğer belirtiler olur bu normal ama süreci sağlıklı takip edebilmek için yarın kan testi verebilirsinizkan testine gitmelimiyim acaba karnımda ve kasıklarımda da ağrı belimde ağrı
Bence bi hafta bekleyip kan testine gidin.kan testine gitmelimiyim acaba karnımda ve kasıklarımda da ağrı belimde ağrı
Ben olsam kan testi verirdim :) doktor ile de gorusun dilerseniz ana muayene icin acele etmeyin. Kalp atisi en az 2hafta sonra olusuyor. Saglikla kucaginiza alin.Kan testine gerek varmı acaba gece doktora gitsem emin olamıyorum yanılma payı varmıdır
Dr git ultrasona gir bence hemen ilaç flan verir folik asit flan Allah korusun düşük tehlikesi flan varsa müdahale eder sağlıkla al kucağına banada dua et Perşembe günü bende ogrenicem inşallah varmı yokmu kaset teste çıkmıyor benimkiHamilemiyim 1 gün geciktim
Brnimde boyle testim 4 gun geciktim. Bende hafta olmasini bekliyorum bakalimBence bi hafta bekleyip kan testine gidin.