Erken gebelik testi farkı oluyor anladığım kadarıyla nasıl birsey olduğu kakında bir fikrim yok ben gebelik testi dedim bunu verdilerSabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın bence sizi üzmek istemem ama bu testlerin bazen böyle olması insanı sonra hayal kırıklıgına uğratabiliyor erken gebelik testi daha iç rahatlatıcı olabiliyor bence
Kiz sen nerdesiiiiiiinEvet canım var ikinci çizgi hayırlı olsun şimdiden
Erken gebelik testi diye belirtirseniz eczaneden yardımcı olurlar Bunlar daha uzun gecikmelerden sonrası için daha uygun ben erken gebelik testiyle öğrenmiştimErken gebelik testi farkı oluyor anladığım kadarıyla nasıl birsey olduğu kakında bir fikrim yok ben gebelik testi dedim bunu verdiler☺
Bilseydim onu alırdımErken gebelik testi diye belirtirseniz eczaneden yardımcı olurlar Bunlar daha uzun gecikmelerden sonrası için daha uygun ben erken gebelik testiyle öğrenmiştim
Umarım güzel haberlerinizi alırızBilseydim onu alırdım ☺ Kesinlikle onu da denicem teşekkür ederim ☺
İnsallah cok sağolunUmarım güzel haberlerinizi alırız
Buda benimki bende dun gece yapmistimİnsallah hayırlı olurteşekkür ederim
Peki pozitif miBuda benimki bende dun gece yapmistim
Bilmiyorum yarin adet gunum bekleyip gorucem canimPeki pozitif mi
İnsallah gönlünüzce çıkar sonuçlarBilmiyorum yarin adet gunum bekleyip gorucem canim
Kesinlikle çok haklısınız .Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın bence sizi üzmek istemem ama bu testlerin bazen böyle olması insanı sonra hayal kırıklıgına uğratabiliyor erken gebelik testi daha iç rahatlatıcı olabiliyor bence
+1Bie kere daha test yapmanı tavsiye ederim. Yalnız sabah ilk idrarla.
erken gebelik testine hiç para vermenize gerek yok . Normal test alın.Eğer oda böyle çıkarsa sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırın tam emin olun.
Sonra da eşinize söylersiniz .
hayırlısı olsun
Teşekkür ederimVar canım hayırlı olsun
Teşekkür ederimBie kere daha test yapmanı tavsiye ederim. Yalnız sabah ilk idrarla.
erken gebelik testine hiç para vermenize gerek yok . Normal test alın.Eğer oda böyle çıkarsa sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırın tam emin olun.
Sonra da eşinize söylersiniz .
hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?