bazen bende etrafımdaki herkese bağırıp çağırmak istiyorum yok efendim stres yapıyormuşum ne yapalım yani biz onlar gibi ilk geceden gebe kalamadık ki normal hayat sürmemizi bekliyorlar..
ama bi yerde kendimizi dizginlemek zorundayız canım yoksa bu durum bizi avucunun içine alırsa bu çok fena ağla ağlayınca rahatlarsın ama hayata küsme sadece şunu düşün ( hani inancın nedir bilmiyorum ama ) Rabbim nasip etmediyse şuan gelmiyor. 10 yıl 20 yıl bekleyen insanlar var sözüm ona tüp bebek yaptırınca oluyor tüp bebek bahanesi Rabbim onu vesile ediyor o zamana kısmetmiş biz elimizden geleni yapalım yapmamız gerekenleri yapalım ama asla sabretmekten vazgeçmeyelim. sabır biterse o zaman umut biter hayat biter herşey biter. sabır ve dua ile bu zor süreci atlatacağız. seni en iyi anlayanlar eşin ve bizleriz seninle aynı durumda olanlar elimizden birşey gelmiyor. ama sıkıldıkça yaz buraya. içini dök bende yardımcı olmaya çalışırım.
bu arada bende aşılamam negatif olduğunda adet olduğumda ilk gün hiç birşey yapamadım ağlayamadım bile ama iki gün sanki hayat bana zindan olmuş gibi ağladım. şuan çok iyiyim. ama sen ümidini kaybetme henüz kaybetmediğin bir maçtasın kırmızılar gelmedikçe ümidini asla yitirme geç döllenme olabilir canım. off daha ne diyebilirim ki, biraz daha iyi olabilmen için...