Ben 22 yasindayim 14 aydir evliyim once korunmak istedim sonra bebis olursa olsun dedim esimde bende istiyoruz ikimizde doktora gittik bi problem yok artik strese girdimbu ay sogan kürü yaptim ilk defa yumurtaliklarimda agri hissettim ovulasyon testi yaptim herseyi yaptim adetime on gün var simdi erken test yaptim silik cikti hic bir belirtim yok ama kendimi hamile hissediyorum Allahim olmayanlara versin o herseyi bilir cvp yazarsaniz sevinirim esimde ümitlendi ama cikmadik candan umit kesilmez demisler birde benden sonra ki evlenenlerin cocugu oldu onlari gördükce imreniyorum ( 5:
tesekkur ederim sanada cok cok gecmis olsun ins allahim bizlerede nasip eder simdiye kadar hic boyle olmadim olursa olur diyordum gun gectikce sanki tukeniyor gibi oluyorum testde negatif cikinca kendimi baya hamilelige kaptirdim
evt ikinci cizgi silik cikti erken yaptim ama adetime 10 gun var test erken hamilelik testi bilmiyorum ne kadar dogru ne kadar yanlis bebisim olmayinca o kadar site arastirdim ne yapabilirim diye bi sitede okumustum sogan kürünü o yüzden yaptim ama simdi biraktim ins esime mutlu bi haber veririm millatin lafini da duymam
Cnmm teraddütteysen kan testi yap hızlı sonucu o veriyo ikinci çizgi silik cıktıysa eğer :) olur inş.
büyük ihtimalle hamilesin o zaman, bende hamileliğimi 2.çizgi silik olarak öğrenmiştim, bence farklı bir marka test daha al ve tekrar test yap yine 2.çizgi silikse hiç vakit kaybetmeden kan testi yaptır, inşallah hayırlı olsun deriz, bence hamilesin ama kan testini görmeden çokta umutlandırmak istemem canım.
amin ins valla bal damliyo agzinizdan esim uzulmesin diye söylemedim test yaptigimiadetim gecikirse eger tekrar yapacagim hakkimda hayirlisi ne ise o olsun hz. zekeriya ya cocuk nasip eden rabbim bizide duysun
bencede söyleme şimdi, bir de bu testler arızalı çıkıyor çok gördük böyle pozitif çıkıpta kanda negatif olduğunu, o yüzden dedim 2 farklı markadan dene diye, adetin geçsinde bi eğer yine silik çıkarsa kan testini yaptırırsın, ama kan testi için 10 gün beklemene gerek yok hemen çıkar sonuç.
inşallah hamilesindir, bir de tavsiyem eğer bir problemin varsa doktor gençsin bekle falan diyorsa tedaviye başla derim, çünkü bu tedaviler öyle ha diyince olmuyor, çok kısa sürende var yıllar alanda. o yüzden beklemenin hiçbir anlamı yok.
Ben 22 yasindayim 14 aydir evliyim once korunmak istedim sonra bebis olursa olsun dedim esimde bende istiyoruz ikimizde doktora gittik bi problem yok artik strese girdimbu ay sogan kürü yaptim ilk defa yumurtaliklarimda agri hissettim ovulasyon testi yaptim herseyi yaptim adetime on gün var simdi erken test yaptim silik cikti hic bir belirtim yok ama kendimi hamile hissediyorum Allahim olmayanlara versin o herseyi bilir cvp yazarsaniz sevinirim esimde ümitlendi ama cikmadik candan umit kesilmez demisler birde benden sonra ki evlenenlerin cocugu oldu onlari gördükce imreniyorum ( 5:
amin ins canim haklisin ihmale gelmiyor birde bana doktor folik asit verdi balik eti hicte sevmem ama zorda olsa yutuyorum artik esime birakcam dedim bir ay daha dene dedi bakalim artik hayirlisi olsun
Canım beş defa hamile kalmış biri olarak hayırlı olsun diyelim)
Başlığı görünce istemiyorsun zannettim. Silik çıkması daha yeni gebelik olmasından kaynaklanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?