Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım burcum Rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallahAh melek kizim yine gözlerim doldu aklıma düştün.. 2.senen dolucak seni kaybettiğim.. Canım bebeğim benim seni çok seviyorum..
Amin insallah cnm inşallah..Canım burcum Rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallah
Ömer paşamı öpüyorum![]()
5 cmdi ve bi kaybım var 4.ye hamileyim çok şükür,son ikisi kistim 3 cm’e düşünce hamile kaldım.aslında kist değil diğer değerler de önemli,eşimin değerleri benim hormon değerlerim rahim filmim güzeldi belki de ondan engel olmadı bize,sizin o değerler nasıl,bide ben her hamile kalmadan önce zayıfladım onun da etkisi olducanım kistin kaç cmdi? hamile kalmışsın inan çok sevındımm nasıl oldu çikolata kisti bende de var ve deli gıbı araştırıyorum
ay maşşalah rabbim bize de nasip etsın bizde de bışey yok kist dışında hsgde yeni oldum vitaminlerimizde normal ki takviye çok kullanıyorum omega3, selenyum, d, folik asit yok yok5 cmdi ve bi kaybım var 4.ye hamileyim çok şükür,son ikisi kistim 3 cm’e düşünce hamile kaldım.aslında kist değil diğer değerler de önemli,eşimin değerleri benim hormon değerlerim rahim filmim güzeldi belki de ondan engel olmadı bize,sizin o değerler nasıl,bide ben her hamile kalmadan önce zayıfladım onun da etkisi oldu
Zamanı gelmedi demek ki..ne kadar oldu peki düşüneli bebekay maşşalah rabbim bize de nasip etsın bizde de bışey yok kist dışında hsgde yeni oldum vitaminlerimizde normal ki takviye çok kullanıyorum omega3, selenyum, d, folik asit yok yokama ne bilim ben anlamadım engel olan şey ne
Vallahi canım altı ay oldu ama yaşım var yani 36 doktorda zaman kaybetme dedi çikolata kisti olduğu içinZamanı gelmedi demek ki..ne kadar oldu peki düşüneli bebek
Hiç bitkisel şeyler denedin mi peki,ben Clife macun yemiştim istersen bi araştırVallahi canım altı ay oldu ama yaşım var yani 36 doktorda zaman kaybetme dedi çikolata kisti olduğu için
Valla canım araştırayım onu da alayım iyiyseHiç bitkisel şeyler denedin mi peki,ben Clife macun yemiştim istersen bi araştır