Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki simdi yaparsam beli olurmu kiYani gecikmenin bir cok sebebi olabilir. Yarin sabah idrar testi alıp yapın. Simdi varsa cikar. Insallah vardir
peki simdi yaparsam beli olurmu ki
saol tatlim3 gün gecti ise belli olur. Ama sabah idrarda hcg orani en yüksek oluyor. Onun icin sabah idrari öneriliyor
kizlar oncelikle merhaba yeniyim burda size bisi sormk istyrm adetimin ustnden 3 gun gecti normlde adet olmadn 3 gun once sancilarim baslar ama hic sancm yk rahim agrim cok bazen nadirende bulanti cocukda cok istyrm insalh hamileyimdr dimi
Allah razi olsnMevsim geçişlerinde erken gelebiliyor ya da gecikebiliyor bazen.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin.
ölç demedim tatlim belirtileri göz önüne gtrmk istedm senin soyldgn testi herks bilir ama bn erkn olur diye daha dusndm hayal kirikligina artik ugramk istemiyrm anldn inslhGebelik testi diye birşey icat etmişler eczanelerde satılıyor 5-10 lira arası birsey dene istersen. Ne yazık ki biz burdan beta hcg'ni ölçemeyiz.
insalh cnmBen reglimin 3. Gününde öğrenmiştim hamile olduğumu umarım sizinde öyledir hayırlısı olsun inaşşalh şu an yapıp öğrenebilirsin bence
Gebelik testi diye birşey icat etmişler eczanelerde satılıyor 5-10 lira arası birsey dene istersen. Ne yazık ki biz burdan beta hcg'ni ölçemeyiz.
malesef yarn inslh ypcmSuan belli olir canim 3 gunun grcdiyse varda elinde idrar testi yap bence simsi
3 tl :)
Ben de 3 e almistim en son :) Demek degisiyor yerine gore de. Basit ucuz bi testti benimkiHadi ya 2 sene önce 5 liraydı geçenlerde gene aldım yine 5 lira :)
Bende onu düşünüyordum benim daha 6 gün var 3 gün önceden test yapmaya başladım3 gun gecmis :) iyi catlamamissin birde gebe kalmak istiyosun:)
Yani:) iyi sabir var milletteBende onu düşünüyordum benim daha 6 gün var 3 gün önceden test yapmaya başladım![]()