Hamilemiyim acaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnnyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mnnyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
23
15
3
29
Arkadaşlar merhaba benim prolaktinim 35 çıkmıştı doktor dostinex verdi iki adet yarım yarım 3 gün arayla içtim 5 aylık evliyim korunmuyoruz ve ilacı verdigi gün yumurtalaman var dedi bir hafta bir gün arayla birlikte olun dedi biz sadece o gün değerlendirebildik sonrasında bazı nedenlerden dolayı birlikte olmadık . Şimdi ise adetim 3 gün gecikti acaba hamilemiyim yoksa dostinex gecikme yapar mı bilgisi olan varmı acaba ?

Var gibi geldi bana..test yaptir

Ama bütün adet belirtilerim var ara ara kasıklarım agrıyor gögüslerim hassas sivilcelerim bile çıktı bilemedim ki yani
Bnmde iki gündür kasık ağrılarım var göğüs hassiyeti de arttı iki aydır ağrısız adet oluyordm dediğin gibi sivilcelerim de çıktı. Ama erken gebelik testim. Negatif

İstiyorum evet bu ay 4.denememiz ovulasyon takibi de yaptım
Anladım canım inşallah en kısa zamanda olur ben istemiyordum hatta hiç de beklemiyordum ama Allah ne zaman isterse o zaman veriyor işte Rabbim isteyen herkese versin

Aynen canım herseyin hayırlısı. Benim iş hayatım çok yoğun şu an ve vücudum dinlenmediği için ve stres olduğu için olmadığını düşünüyorum

Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Amin teşekkür ederim canım
Aynen canım herseyin hayırlısı. Benim iş hayatım çok yoğun şu an ve vücudum dinlenmediği için ve stres olduğu için olmadığını düşünüyorum
stres yaparsan da olmaz zaten rahat olman lazım akışına bırakman lazım ne kadarlık evlisin bi de

Amin teşekkür ederim canım

stres yaparsan da olmaz zaten rahat olman lazım akışına bırakman lazım ne kadarlık evlisin bi de
7 aylık evliyim canım.hemsireyim ve çok yoğun çalışıyorum her gün işteyim gece gündüz farketmiyor.

7 aylık evliyim canım.hemsireyim ve çok yoğun çalışıyorum her gün işteyim gece gündüz farketmiyor.
Ben de 6 aylık evliyim canım paramedigim ben de 112 çalışıyorum düşünmüyordum ben istemiyordum da o yüzden hiç stres yapmamıştım stres yapma akışına bırak nasip ne zamansa o zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…