Hamilemiyim acaba

elifty

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2022
12
0
16
25
Öncelikle merhaba herkese yumurtlama döneminden bir kaç gün sonra mide bulantısı başladı bende ve hiç hissetmediğim belirtiler var adetten bu kadar önce mide bulantısı ve kasikalrda ağrı hissetmemiştim genelde bir iki gün kala hissederim yarın adet olmam gerekiyor normalde ama içimde başka bir his var sanki böyle bir durum yaşayan varmi

Yumurtlamadan kaç gün geçti tam olarak

Ya duygularına tercüman mısın beee bende bu durumdayim ama şuan kasik ağrım yok bi kaç gün belime vuruyordu yuruyemiyordum şimdi bisi yok ama şuan bile mide bulantısı çekiyorum durup dururken acaba acliktanmi diyip yine yedim bisiler gecmiyor çenemde sivilceler cikti yarın regl günü bakalım göğüslerinde sis

Aynen şuan ufak kahverengi bir akintim oldu ve çok değişik bir ağrı var kasiklarimda sanki yanma gibi bilemiyorum kaç gündür bunu araştırıyorum yarın adet günüm normalde eğer olmazsam test yapmayi düşünüyorum

O zaman testte çıkan sonuç doğru olacaktır
Önce yapıp umitlenmek istemedim sonra üzüleceğimi biliyorum yarın adet olmazsam yapicam mutlaka

Önce yapıp umitlenmek istemedim sonra üzüleceğimi biliyorum yarın adet olmazsam yapicam mutlaka
Er ya da geç ya regl olacaksınız ya da hamilesiniz bunu öğreneceksiniz nereye kadar
Stres yapmayın sizi çok iyi anlıyorum ama bi zaman sonra bünye üzüntüye de alışıyor
Boşverin Ümit hep olsun zaten,olmazsa sıkıntı

Evet haklısınız sadece kesinleştirmwye çalışıyorum kendi kendime aslında yeni evliyim henüz düşünmüyordum ama bir anda böyle belirtiler yaşayınca değişik bir his kapladı içimi umarım hersey gönlümüze göre olur

İnşaAllah

Merhaba hamilemiymişsiniz peki durumunuz neymiş merak ettim?Aynı belirtileri yaşıyorum yumurtlamadan iki gün sonra ve midem kazınıyor gibi oluyor iştahım yok ama yemem gerekli gibi bir his ve sürekli gelip giden değişik bir mide bulantısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…