Hamilemiyim acaba?

Serenaykaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
3
0
1
25
Arkadaşlar 3 aydır evliyim çocuk istiyoruz ama bi türlü olmuyor 🥲 bu ay leke geldi karnımda bir ağrlık var sanki bel kasık ağrım geçen aya nazaren biraz hafif test yapdım negatif acaba hamile olabilir miyim?! Lütfen bana akıl verin kaynanam baskı yapıyo aklımı kaçırıcam 😐

Kaynananıza gereken cevabı verebılırsınız bence. 3 ay cok erken bı süreç 1 yıl boyınca bekletıyor doktorlar muayene bile etmiyor bu sebepten erken çünkü. Ayrıca evliliğin tadını cıkarın birbirinizi iyi tanıyın derim kaynana istiyor diye yapmayın yani.

Arkadaşlar 3 aydır evliyim çocuk istiyoruz ama bi türlü olmuyor 🥲 bu ay leke geldi karnımda bir ağrlık var sanki bel kasık ağrım geçen aya nazaren biraz hafif test yapdım negatif acaba hamile olabilir miyim?! Lütfen bana akıl verin kaynanam baskı yapıyo aklımı kaçırıcam 😐
3 ayda ne baskisiymis acaba 🤦 ayrıca siparis mi bu he deyince biz istedigimizde gelsin vardır nasibi 3 ayda bu strese girmeyin daha kötü etkilenirsiniz.adet gününüz gectimi?

Kaynananıza gereken cevabı verebılırsınız bence. 3 ay cok erken bı süreç 1 yıl boyınca bekletıyor doktorlar muayene bile etmiyor bu sebepten erken çünkü. Ayrıca evliliğin tadını cıkarın birbirinizi iyi tanıyın derim kaynana istiyor diye yapmayın yani.
Bana kalsa bir iki yıl sonra olsun istiyorum ama bizim buralarda ilk iki ay içinde hamile kalıyorlar kalmayıncada dedikodu yapılıyor akrabalarım hatta öz ablam bile beni eziyor 😔

Yok daha var ama çok üzülüyorum kaynanam doktora gidelim diyor ama istemiyorum ben 🤷
Adet geçmeden daha emin olamazsın zaten bekle adet günün gelsin.3 gün kala negatifti benimde adet olmayınca 1 gün sonra kan vrdim pozitif çıktı erkendir belki.

En iyi cevap
Bana kalsa bir iki yıl sonra olsun istiyorum ama bizim buralarda ilk iki ay içinde hamile kalıyorlar kalmayıncada dedikodu yapılıyor akrabalarım hatta öz ablam bile beni eziyor 😔
Yaşın küçük. Eşinle konuş bu durumu. Millete düşünmüyoruz deyın gezip tozcaz deyın susturun. Ben 5 yıldır ugraşıyorum çocuk için ılk zamanlardan herkesı susturdum. Lütfen ezdirmeyin kendinizi.

Back
X