hamilemiyim acaba

tugba023

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
36
1
86
41
Bursa
yaa kızlar ben gecen ay yani 1 aralık 2007de adet oldum test yaptım iki kere ve sonuç hamile gösterio sabahları miğdem bulanıyor adet sancısı gibi agrılarım var ve ben herkese hamileyim dedim acaba test dogru gösteriyrmudur bir arkadaşım bana gebelik testi yanlış olabilir dedi ben şimdi korkuyorum bana yardım lütfen
:çok üzgünüm:

merhaba tuğba bence kesinlikle hamilesin çünkü bu testlerden biri yablış çıksa diğeri doğru çıkıyor, bence hayırlı olsun bebişin ve en kısa zamanda doktor kontrollerine başla. özellikle folik asit almaya başlayabilirsin. öpüyorum

Hayırlı olsun Tuğba,gözün aydınnn,sen hamilesin arkadaşım,melike nin de dediği gibi biri yanlıs olsa digeri dogru olur.. bence tadını cıkarmaya başla,doktora git hemen,buradan bol bol tecrübeleri oku... gebelik belirtilerinin de tıpa tıp sende varolduğunu anlarsın.

Gözün aydın :)

saolun arkadaşlar inşallah dediğiniz gibidir bana folic plusı tavsiye ettiler bi zararı varmıdır acaba

tugba.. aksine faydası hem sana hem de bebişine çok,tok karnına hergün bir tane al arkadasım,başka da hiç bir ilaç kullanma olur mu?

ay ne guzel allah tamamini erdirsin guzel bir hailelik donemi gecirmeni nasip etsin gercekten cok mutlu oldum ben kalamiyorum bakalim darisi bu ay insallah hoscakal

yaa kızlar ben gecen ay yani 1 aralık 2007de adet oldum test yaptım iki kere ve sonuç hamile gösterio sabahları miğdem bulanıyor adet sancısı gibi agrılarım var ve ben herkese hamileyim dedim acaba test dogru gösteriyrmudur bir arkadaşım bana gebelik testi yanlış olabilir dedi ben şimdi korkuyorum bana yardım lütfen

tuğba hiç dert etme canım belliki hamilesin. öncelikle seni tebrik ederim. doktoruna gidersen senin için ve bebiş için daha iyi olur. hem durumuna bakar hem de gereken ilaçları sana söyler. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.a.s.

Selam Emin Olmak Için Ya Kan Testi Yaptir.yada Bir Jinekoloğa Git.hem Artik Yavaş Yavaş Kendine Bir Doktor Edin.9 Ay Boyunca Yaninda Olacak Ve Doğumunu Yaptiracak çünkü.şimdden Hayirli Olsun

tuğba'cığım seni çok tebrik ediyorum tatlım, bence birkezde kan testi yaptır hamile olduğun ortada ama en azından senin içinde acaba sorusu kalmamış olur, bende yeni bir anne adayıyım ve kızların da dediği gibi mutlaka bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum, tatlım buarada doktora folic asiti sormayı unutma o zaten söyler ama sen yinede mutlaka hatırlat hem bebişin hemde senin için çok faydalı, bende kullanıyorum benimkinin adı folic plus. Şimdiden kolay bir hamilelik geçirmeni temenni ediyorum...

tuğbacım ikiside yanlış çıkmaz diye düşünüyorum.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.hemen doktor kontrollerine başlamalısın.

canım bence hamilesindir 1 ay geçmiş üstünden
bence hemen dr gitmelisin git ve içini ferahlat...
tebrik ederim bu arada..

Tuğbacım tebrik ederim. inşallah Allah tamamına erdirsin.:emir_bebek:

hapinize çok teşekkür ederim allah hepinize saglıklı ve hayırlı birzer evlat nasıp etsin nazcım bişi orucam sana banada arkadaşlar folic plusı tavsiye eettigünde kaç kere içiyosun

slm arkadaslar adet sızce stresten olna adet gecıkmesı en fazla kac gun surer 12 gunudr adet goremıyorum ve test yaptım evde neatıf cıktı cok merak edıyırum yaa sızn bır tahmınnz varmı stres konusunda kacgun surer en fazla

Tebrik ederim canım.Bu testler yüzde 99 kesin cevap veriyor.Bide iki kere yapmışsınYani seninde içinde bir melek var.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.:emir_bebek:

saol afb amin inşallah çok teşekkür ederim allah herkese bu duygyutattırır inşallah o kadar güzel bişi ki içinde senden ve sevdiğin insandan bir parca var sanki rüya gibi inşallah dilerim herkes bu duyguyu yaşar

arkadaşım inşallah hamişsindir ama seni ümitlendirmek istemiyorum yinede ama strese baglı olabilir dediğin gibi strese baglıyla bir ayda geçike bilirsin yani bu senin yapına baglı bence bi içinin rhatlaması için doktora git
ama eğer istiyorsan inşallah rabbim sanada bu güzelliği nasip etmiştir

kızzzzlar mrb ben aranıza yenı katıldım.Biz 1.5yıldır korunmasız ilişkimiz var eşimde bende cok istioruz.ama buzamana kadar olmadı ben tetkiklere basladım doktora gittim testler yaptırdım hepsi çok ii cıktı eşimde muayene oldu.oda ii.gecen hafta rahım filmi cekındım.çok kötüydü.sonuc ii gibi gözüküor sag bıras zor gecmış ama sonucta ilaç gecti yanı.ilaç kullanıruz ben ve eşim.filimden beri cok şiddetli kasık agrım var sag ve sola bıcak batar gibi agrılar grio belimede vuruor adet olcakmışım gibi belim agrıor.adetime daha 1 hafta var merak ediorum çok sık wc ye gidiorum kasık ve bel agrım arrtı göğüslerimde dokununca acıyo acaba hamileyim cok merak ediorum bilgilendirisenız sevinirim ...

Back
X