Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok fazla isteyince sanırım ben kuruyorum diyorum ama geçen ayda erken gebelik testi kaste yaptım hiç böylede olsa çıkmadı hep hiç yoktu :) ama bu sefer azıcık umutlandım :) bebe time erken gebelik testlerinde yalancı pozitif oluyor diye yazan çok olmuş .. üzülmedim desem yalan olur..Ben çizgi görüyorum ama 3 gün sonra bir kez daha yapın bence
İlk görselde birsey görmedim ama ikinci görselde evet gölge bir çizgi var ama umudunu kırmak istemem böyle gri gibi çizgi bende çok çıktı çıplak gözle pembelik görüyormsn sen bilmiyorum ama kesin var denilemez çok yaşadım ben bunu kaç dakikada belirdiği de tabiki önemli ilk beş dakikadami bu şekilde oldu sen regl gününü bekle bence bir test daha yap zatn varsa git gide yaptığın testlerde koyulasacaktırÇıplak gözle daha netEki Görüntüle 3734094
Teşekkür ederim ama ilk defa başıma geliyor yaptım resim çektim çok beklemedim minik bir pembe ton geldi ama yarım saat sonra gitti işte beklemek yoruyor bazen..İlk görselde birsey görmedim ama ikinci görselde evet gölge bir çizgi var ama umudunu kırmak istemem böyle gri gibi çizgi bende çok çıktı çıplak gözle pembelik görüyormsn sen bilmiyorum ama kesin var denilemez çok yaşadım ben bunu kaç dakikada belirdiği de tabiki önemli ilk beş dakikadami bu şekilde oldu sen regl gününü bekle bence bir test daha yap zatn varsa git gide yaptığın testlerde koyulasacaktır
İstersen sabah testi tekrarla canım yada iki gün daha bekle en kısa zamanda mucizen seninle olur inşallahÇok teşekkür
Teşekkür ederim ama ilk defa başıma geliyor yaptım resim çektim çok beklemedim minik bir pembe ton geldi ama yarım saat sonra gitti işte beklemek yoruyor bazen..
amin inşallah yarın kan vereceğim.. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..İstersen sabah testi tekrarla canım yada iki gün daha bekle en kısa zamanda mucizen seninle olur inşallah![]()
Ben de bu gebeliğimi öğrendiğimde bebe time ile test yapmıştım pozitif vermişti. Hamile olmanıza çok sevindimçok fazla isteyince sanırım ben kuruyorum diyorum ama geçen ayda erken gebelik testi kaste yaptım hiç böylede olsa çıkmadı hep hiç yoktu :) ama bu sefer azıcık umutlandım :) bebe time erken gebelik testlerinde yalancı pozitif oluyor diye yazan çok olmuş .. üzülmedim desem yalan olur..
Tebrik ederim demekki çok silikte olsa yakaladı çok iyi
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah başında yakalamışsınızEki Görüntüle 3734483 Kızlar dayanansdım kan verdim ve hamileyim![]()
Hiç korkmayın kan verdim 110 çıktı artık testler yakalayamıyor bence..Tebrik ederim, benim sat 15 Nisan ve benim testlerim çok daha koyu böyle belli belirsiz silik değil yani yumurtlama zamaninizi biliyor musunuz bende dün test yaptım o kadar koyu olmalari beni korkuttu açıkçası başka bir şey mi var diy
Hiç korkmayın kan verdim 110 çıktı artık testler yakalayamıyor bence..
sat 19 nisan benim bat 20 mayıs 3 yada en geç 5 mayıs yumurtlama olmuştur..Tebrik ederim, benim sat 15 Nisan ve benim testlerim çok daha koyu böyle belli belirsiz silik değil yani yumurtlama zamaninizi biliyor musunuz bende dün test yaptım o kadar koyu olmalari beni korkuttu açıkçası başka bir şey mi var diye