• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba

Tgb89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
88
Kızlar günaydın sat 19 nisan bat 19 Mayıs erken gebelik testi yaptım 3 gün var evet çok silik sizce ??
IMG_7112.webp

Çıplak gözle daha net
IMG_7119.webp

Ben çizgi görüyorum ama 3 gün sonra bir kez daha yapın bence

Ben çizgi görüyorum ama 3 gün sonra bir kez daha yapın bence
çok fazla isteyince sanırım ben kuruyorum diyorum ama geçen ayda erken gebelik testi kaste yaptım hiç böylede olsa çıkmadı hep hiç yoktu :) ama bu sefer azıcık umutlandım :) bebe time erken gebelik testlerinde yalancı pozitif oluyor diye yazan çok olmuş .. üzülmedim desem yalan olur..

Eczaneden alınan gebelik testlerine ben güvenmiyorum açıkçası. Pozitif çıkan testten sonra regl olmuştum. Hamile kaldığım ay yaptığım test ise negatif çıkmıştı :) yani hiç belli olmuyor bu işler. Bence 10 gün kadar bekleyin, hala regl olmazsanız gidip kan verirsiniz.

İlk görselde birsey görmedim ama ikinci görselde evet gölge bir çizgi var ama umudunu kırmak istemem böyle gri gibi çizgi bende çok çıktı çıplak gözle pembelik görüyormsn sen bilmiyorum ama kesin var denilemez çok yaşadım ben bunu kaç dakikada belirdiği de tabiki önemli ilk beş dakikadami bu şekilde oldu sen regl gününü bekle bence bir test daha yap zatn varsa git gide yaptığın testlerde koyulasacaktır

Çok teşekkür
İlk görselde birsey görmedim ama ikinci görselde evet gölge bir çizgi var ama umudunu kırmak istemem böyle gri gibi çizgi bende çok çıktı çıplak gözle pembelik görüyormsn sen bilmiyorum ama kesin var denilemez çok yaşadım ben bunu kaç dakikada belirdiği de tabiki önemli ilk beş dakikadami bu şekilde oldu sen regl gününü bekle bence bir test daha yap zatn varsa git gide yaptığın testlerde koyulasacaktır
Teşekkür ederim ama ilk defa başıma geliyor yaptım resim çektim çok beklemedim minik bir pembe ton geldi ama yarım saat sonra gitti işte beklemek yoruyor bazen..

Çok teşekkür

Teşekkür ederim ama ilk defa başıma geliyor yaptım resim çektim çok beklemedim minik bir pembe ton geldi ama yarım saat sonra gitti işte beklemek yoruyor bazen..
İstersen sabah testi tekrarla canım yada iki gün daha bekle en kısa zamanda mucizen seninle olur inşallah 😊

İstersen sabah testi tekrarla canım yada iki gün daha bekle en kısa zamanda mucizen seninle olur inşallah 😊
amin inşallah yarın kan vereceğim.. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..

IMG_7180.webp
Kızlar dayanansdım kan verdim ve hamileyim ☺️

Tebrik ederim demekki çok silikte olsa yakaladı çok iyi

çok fazla isteyince sanırım ben kuruyorum diyorum ama geçen ayda erken gebelik testi kaste yaptım hiç böylede olsa çıkmadı hep hiç yoktu :) ama bu sefer azıcık umutlandım :) bebe time erken gebelik testlerinde yalancı pozitif oluyor diye yazan çok olmuş .. üzülmedim desem yalan olur..
Ben de bu gebeliğimi öğrendiğimde bebe time ile test yapmıştım pozitif vermişti. Hamile olmanıza çok sevindim 🤩

Evet yarın tekrar kan vereceğim..

Tebrik ederim, benim sat 15 Nisan ve benim testlerim çok daha koyu böyle belli belirsiz silik değil yani yumurtlama zamaninizi biliyor musunuz bende dün test yaptım o kadar koyu olmalari beni korkuttu açıkçası başka bir şey mi var diye

Tebrik ederim, benim sat 15 Nisan ve benim testlerim çok daha koyu böyle belli belirsiz silik değil yani yumurtlama zamaninizi biliyor musunuz bende dün test yaptım o kadar koyu olmalari beni korkuttu açıkçası başka bir şey mi var diy
Hiç korkmayın kan verdim 110 çıktı artık testler yakalayamıyor bence..

Hiç korkmayın kan verdim 110 çıktı artık testler yakalayamıyor bence..
Tebrik ederim, benim sat 15 Nisan ve benim testlerim çok daha koyu böyle belli belirsiz silik değil yani yumurtlama zamaninizi biliyor musunuz bende dün test yaptım o kadar koyu olmalari beni korkuttu açıkçası başka bir şey mi var diye
sat 19 nisan benim bat 20 mayıs 3 yada en geç 5 mayıs yumurtlama olmuştur..

Back
X