Hamilemiyim acaba?

demetnur

M & Y & E
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
382
6
118
İstanbul
yaaa arkadaslar korunmadan ılıskıye gırıyoruz bebek ıstedıgımız ıcın yumurtlama gunumu hesapladım ona gore devam edıyoruz benım hamılelık ıle ılgılı hıc bır belırtım yok sadece rahmımın ustunde sıslık var bıde cok halsızlık ve uyku halı var ne yapıcagımı bılmıyorum test ıcınde cok sabırsızlanıyorum en kısa surede hamıle olup olmadıgımı nasıl anlarım bıde adet guneme daha 20 gun falan var
yardımcı olun neolur

canim beklemek zorundasin hicbir sekilde anlayacagini zannetmiyorum ama belkide kan testi yaptira bilirsin ama bence biraz daha beklemelisin ins. hamilesindir

bence de beklemek zorundasınn ,yapacak birşey yokk .henüz belirti olması içinde çoook erken ,stres yapma rahat ol çünkü,bu şekilde stres yaparsan olacağı varsada olmazzz
Tecrübeli olduğumuz için az çok tahmin etmeye başladık ,doğru ve yanlış davranışlarımızı ve gereksiz evhamlarııı...ne kadar reslaks olursan işler o kadar yolunda gideerrrr

Evet daha adetine 20 gün varsa yumurtlama gününde ilişki yaşamış olamazsın, daha yumurtlama günlerin yeni geliyor demektir. Ama bir ihtimal geçen ay hamile kalıp üsütne adet görmüş olman. O durumda baya bir süre geçmiş oluyor, test yaparsan çıkar.

yaaa arkadaslar korunmadan ılıskıye gırıyoruz bebek ıstedıgımız ıcın yumurtlama gunumu hesapladım ona gore devam edıyoruz benım hamılelık ıle ılgılı hıc bır belırtım yok sadece rahmımın ustunde sıslık var bıde cok halsızlık ve uyku halı var ne yapıcagımı bılmıyorum test ıcınde cok sabırsızlanıyorum en kısa surede hamıle olup olmadıgımı nasıl anlarım bıde adet guneme daha 20 gun falan var
yardımcı olun neolur

Adetine daha 20 gün varmışş.Senin hamile olman imkansızz:jeyyar:
Yumoşlama dönemidesin daha belirti falanda arama bence kaydirigubbakcemile3

mrb ben gecen ay 20sınde adet gordum bu ay ayın 7sınde cocuk yapmaya karar verdık ve basladık sızce hamıle kalma şansım nedır

Herkese merhaba,

Ben de merak ediyorum acaba hamile kalmış mıyımdır diye?27 ekimde regl oldum ve son 2 gündür yumurtlama günüm olduğu için deniyoruz şimdi 3 gün daha deneyeceğiz. Sonrası artık bekle bekle dur. benim hapı bırakalı daha 2 ay oldu ama çok istiyorum. Sizce şansım var mı? Her gece deniyoruz ve ben 20 dk kalkmadan yastık koyup yatıyorum. Başka ne yapıyım çok acil cevap yazın lütfen tam yumurtlama günlerim....

cnm benim de adeti tarihim 26 ekimdi..aynı gibiyiz..biz 10uncu günden başlayarak gün aşırı ilişkiye girdik..20-22.güne kadar sürecek inş bakalım..bu arada bu ay folik asite başladım doktorum verdi..sen de iç mutlaka cnm..hayrılısı bakalımm.

Arkadaşlar, ben de bebek sahibi olmaya çalışan biri olarak yazıyorum, ne olur yanlış anlamayın. Ama bu şekilde olmaz. Bebek sahibi olmaya çalışmak bir süreç. Yok ayın yedisinde denemeye başladık, yok 3 gündür deniyoruz, yok yumurtlama... Bu şekilde olmaz ki. Kendinizi yıpratırsınız, kendinizi yıprattıkça da hamile kalamazsınız. Ha ben stres yapmıyor muyum evet ben de yapıyorum ama bu işi zamana yaymaya çalılıyorum. Hamilelik gün meselesi değil. Kendinize iyi bakın, iyi beslenin, üşütmeyin ve düzenli cinsel ilişki yaşayın. Yumurtlama takibi yapmanın anlamı yok, yani o günleri atlamamaya çalışın elbette ama "bugün yumurtladım, acaba olmuş mudur?" diye düşünerek cinsel ilişkiye girerseniz çok zor olur bu iş.
Biraz rahat olun, düzenli seks yapın ama sevişmek için, bebek yapmak için değil. Eğer olmazsa yaşınız 30'dan yukarıysa 6 ay sonra, 30'dan aşağıysa 1 yıl sonra doktora görünün. Ama rahat olursanız zaten o sürede olur. Biz burada birbirimizi etkiliyoruz. Evet çok arkadaş var bebek sahibi olma sıkıntısı yaşayan, Allah onların gönlünün muradını versin en kısa zamanda. Ama herkes zor hamile kalacak değil ki! Bu kadar heyecan zararlı.
Hem ayrıca eğer bebek istiyorsanız, gün saymaktan daha önemli birşey var. Gebelik öncesi jinekolojik muayene. Bakılması gereken bir sürü şey var gebelik öncesi. Ben gittiğim halde ilk doktorun ihmali yüzünden kızamıkçık bakılmamış ve bağışık değilmişim, şimdi aşı yaptırıp 3 ay daha korunmak zorundayım. Mesela bu konu gün saymaktan çok daha önemli.
Yapmayın, kendinize yazık. Hele konuyu açan arkadaş, daha önce de yazdım, adete 20 gün kala hamilelik belirtisi mi olur hiç? Daha yumurtlama günü bile gelmemiş, ne belirtisi? Ama bu şekilde bir sürü psikolojik etkenle adet düzeni de sapıyor, çünkü adet olma ve yumurtlamayı sağlayan hormonlar beyinden salgılanıyor. Hadi rahatlayın biraz. Daha önce bu şekilde davranıp adet düzenini alt üst etmiş biri olarak söylüyorum. Şimdiki aklım olsaydı baştan bu kadar rahat olurdum.
Sevgiler herkese.

Arkadaşlar, ben de bebek sahibi olmaya çalışan biri olarak yazıyorum, ne olur yanlış anlamayın. Ama bu şekilde olmaz. Bebek sahibi olmaya çalışmak bir süreç. Yok ayın yedisinde denemeye başladık, yok 3 gündür deniyoruz, yok yumurtlama... Bu şekilde olmaz ki. Kendinizi yıpratırsınız, kendinizi yıprattıkça da hamile kalamazsınız. Ha ben stres yapmıyor muyum evet ben de yapıyorum ama bu işi zamana yaymaya çalılıyorum. Hamilelik gün meselesi değil. Kendinize iyi bakın, iyi beslenin, üşütmeyin ve düzenli cinsel ilişki yaşayın. Yumurtlama takibi yapmanın anlamı yok, yani o günleri atlamamaya çalışın elbette ama "bugün yumurtladım, acaba olmuş mudur?" diye düşünerek cinsel ilişkiye girerseniz çok zor olur bu iş.
Biraz rahat olun, düzenli seks yapın ama sevişmek için, bebek yapmak için değil. Eğer olmazsa yaşınız 30'dan yukarıysa 6 ay sonra, 30'dan aşağıysa 1 yıl sonra doktora görünün. Ama rahat olursanız zaten o sürede olur. Biz burada birbirimizi etkiliyoruz. Evet çok arkadaş var bebek sahibi olma sıkıntısı yaşayan, Allah onların gönlünün muradını versin en kısa zamanda. Ama herkes zor hamile kalacak değil ki! Bu kadar heyecan zararlı.
Hem ayrıca eğer bebek istiyorsanız, gün saymaktan daha önemli birşey var. Gebelik öncesi jinekolojik muayene. Bakılması gereken bir sürü şey var gebelik öncesi. Ben gittiğim halde ilk doktorun ihmali yüzünden kızamıkçık bakılmamış ve bağışık değilmişim, şimdi aşı yaptırıp 3 ay daha korunmak zorundayım. Mesela bu konu gün saymaktan çok daha önemli.
Yapmayın, kendinize yazık. Hele konuyu açan arkadaş, daha önce de yazdım, adete 20 gün kala hamilelik belirtisi mi olur hiç? Daha yumurtlama günü bile gelmemiş, ne belirtisi? Ama bu şekilde bir sürü psikolojik etkenle adet düzeni de sapıyor, çünkü adet olma ve yumurtlamayı sağlayan hormonlar beyinden salgılanıyor. Hadi rahatlayın biraz. Daha önce bu şekilde davranıp adet düzenini alt üst etmiş biri olarak söylüyorum. Şimdiki aklım olsaydı baştan bu kadar rahat olurdum.
Sevgiler herkese.

seninle hemfikirim arkadaşımmmm geçde olsa bende anladımmm ;)

ARKADAŞLAR MERHABALAR
YUMURTLAMA DÖNEMIMDE KORUNMADIK SEZGILERIM HAMILE OLDUGUMU SOYLUYOR. ADETIM 4 GUN GEÇTİ. AMA STRESLİ OLDUGUM ZAMANLARDA GECIKMELERIM OLABILIYORDU. BENDE ISTEN AYRILDIM O YUZDEN MI ACABA DIYORUM. HEP DIZLERIM AGRIYOR. BIRDE BENIM YAZ KIS AYAKLARIM BUZ GIBI OLURDU SADECE CORAPLA GEZIYORUM YANIYOR AYAKLARIM. VE ŞİŞKİNLİĞİM VAR. ACABA HAMILE MIYIM. ADETIM IKI GUN SONRA BITECEKTI BENDE BITIM TARIHINDEN SONRA MI YAPTIRMALIYIM TESTİ ? YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Back
X