• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim acaba

Merhaba canım sana bir şey sormak istedim. Antalya ıvf ye gittik sorun sperm azlığıydı ancak orda yeni bir şey öğrendik spermlerin %99u akrozomsuzmuş. (Tüp bebeğe yetecek kadar sperm var) Yani mikro enjeksiyon yapılsa dahi yumurtanın içinde dölleme yapamıyormuş. Ağlaya ağlaya mahfoldum bize genartta gidin orda yeni bir teknik var dediler. Hiç duydunuz mu böyle bir şey acaba?

merhaba globozoospermi olarak adlandırılıyor sizin probleminiz. bu tip spermler yumurtayı dölleyemiyorlar fakat yumurta aktifleştirme işlemi yapılarak bunun tedavisi mümkün olabiliyor. kalsiyım iyonofor yöntemi ile ilgili araştırma yapın derim. tüp bebek alanında tecrübeli merkezlerde bu yöntem kullanılıyor.

merhaba globozoospermi olarak adlandırılıyor sizin probleminiz. bu tip spermler yumurtayı dölleyemiyorlar fakat yumurta aktifleştirme işlemi yapılarak bunun tedavisi mümkün olabiliyor. kalsiyım iyonofor yöntemi ile ilgili araştırma yapın derim. tüp bebek alanında tecrübeli merkezlerde bu yöntem kullanılıyor.

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi araştıracağım. İnşallah doğru adresi bulurum önerebileceğiniz bir yer var mı ya da bu yöntemle başarı sağlayan birilerini biliyor musunuz? Moral oldunuz sağolun.

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi araştıracağım. İnşallah doğru adresi bulurum önerebileceğiniz bir yer var mı ya da bu yöntemle başarı sağlayan birilerini biliyor musunuz? Moral oldunuz sağolun.

ben işin içinden sayılırım henüz yolun başında öğrenci statüsünde olsamda yinede şurası burası demem hem etik olmaz hemde yanlış yönlendirmek yada sorumluluk almak istemem ama zaten bahsettiğim yöntemi bir çok tüp bebek merkezi uyguluyor internetten uygulayan merkezleri araştırın, en tecrübeli en güvenilir olanlarından birini tercih edin hatta belirlediğiniz merkezlerden ücretsiz randevu filan talep edin hangisi size daha sıcak daha işinin ehli gelirse onu tercih edin.

birşey değil inşallah doğru adresi bulur çocuk sahibi olursunuz

Back
X