Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar hamilemiyim bilmiyorum ama adetim 15 gündür gelmiyor ayrıca karnimda ağrılar var sağ boslugum bobreklerimin oldu yerden belime ve kasiklarima vuruyor hamilemiyim lütfen yaşayan varsa yazsın çok merak ediyorum
Kizlar hamilemiyim bilmiyorum ama adetim 15 gündür gelmiyor ayrıca karnimda ağrılar var sağ boslugum bobreklerimin oldu yerden belime ve kasiklarima vuruyor hamilemiyim lütfen yaşayan varsa yazsın çok merak ediyorum
Adet görmene engel başka bir sorunun var mı? Polikistik over gibi. Ya da her zaman adetin düzenli midir? 15 gün içinde herhangi bir gebelik testi yaptın mı?
Gebelik yaptim ama kanda değil iftarda çıkmadı kasiklarimin üzerine baski veremiyorum baskı verince sertlik hissediyorum uzaniyorum rahatliyorum elliyorum sanki bisi yokmuş gibi ne yapicam bilmiyorum çok istiyorum anne olmayi
Açıkçası doktora gitmeye korkuyorum hamile değilsin diycek diye karnima baski veremiyorum uzanır gibi oturursam ancak o şekilde rahatım eğer hamileysem 5 hafta 1 günlük olucak sizce normal midir bu haftada olanlar
Açıkçası doktora gitmeye korkuyorum hamile değilsin diycek diye karnima baski veremiyorum uzanır gibi oturursam ancak o şekilde rahatım eğer hamileysem 5 hafta 1 günlük olucak sizce normal midir bu haftada olanlar