5 üzeri olması gerekiyor değerin hamilelik içinKızlar peş peşe kan verdim hamilemiyimmm sonuçlarıma bakar mısınız acillll
Ama önceki kan testlerim hep böyle ilk defa değerim yükseldi ve ilk yaptırdığım düşük ikinci yaptığım biraz yüksek baksana bi umutlandım ben ya kesin yok mudur?5 üzeri olması gerekiyor değerin hamilelik için
ÜzgünümAma önceki kan testlerim hep böyle ilk defa değerim yükseldi ve ilk yaptırdığım düşük ikinci yaptığım biraz yüksek baksana bi umutlandım ben ya kesin yok mudur?
Referans değeriniz normal aralıklarda öyle okuyabilirsiniz sonucunuzu. Sonuçlar negatifKızlar peş peşe kan verdim hamilemiyimmm sonuçlarıma bakar mısınız acillll
Normalde 21inde olmam gerekiyordu olmadım ilk defa değerimi yüksek gördüm Sevinmiştim herkes negatif dedi hayırlısı olsun bakalımŞu an için malesef yok gebelik. Regl tarihiniz ne zaman?
Adet olmadım henüz yükselmez mi acabaReferans değeriniz normal aralıklarda öyle okuyabilirsiniz sonucunuzu. Sonuçlar negatif
Bunu biz bilemeyiz Allah bilirAdet olmadım henüz yükselmez mi acaba
Malesef yüksek değil sonucunuz 0. Değeriniz. 5 ve üzeri hamilelik kabul ediliyor. Normal değerlerde şu an. İnşallah pozitifi görürsünüzNormalde 21inde olmam gerekiyordu olmadım ilk defa değerimi yüksek gördüm Sevinmiştim herkes negatif dedi hayırlısı olsun bakalım
Umarım hamileyimdir ya herkes negatif dedi ama hissediyorum ben belirtilerim var yaBunu biz bilemeyiz Allah bilir
İnşallahMalesef yüksek değil sonucunuz 0. Değeriniz. 5 ve üzeri hamilelik kabul ediliyor. Normal değerlerde şu an. İnşallah pozitifi görürsünüz
Sonuç negatifmişSonuçtan anlamam ama hayırlı olsun demeye geldim. Rabbim sağlıkla doğurmayı sağlıkla büyütmeni nasip etsin
Adetin kaçıncı gününde test yaptınızUmarım hamileyimdir ya herkes negatif dedi ama hissediyorum ben belirtilerim var ya
Şöyle anlatayım 21inde olup 26sında bitmesi gerekiyordu ben ayın 26sında idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra gidip kan verdim negatif çıktı içime sinmedi 27sinde yani dün tekrar kan verdim değerim 0.25den 0.65e çıktı emin olamadım buraya sordum yükselir mi bilmiyorum daha adet olmadım henüz olacak gibi de değilim normalde adetten önce karnım ve belim aşırı ağrır bel ağrım var ama adet olduğum zamanlardaki kadar değil karın ağrım var ara ara gelip kaybolan bi ağrı ve aşırı miğde bulantım var psikolojikde olabilir bilmiyorumAdetin kaçıncı gününde test yaptınız
Kıyamam sana benUmarım hamileyimdir ya herkes negatif dedi ama hissediyorum ben belirtilerim var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?