Hamilemiyim acil bakar mısınız kızlarrr

Yagmurglr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
34
1
1
Kızlar peş peşe kan verdim hamilemiyimmm sonuçlarıma bakar mısınız acillll

Eklentiler

• 3D7CD623-9619-4204-8929-4B8F20643CC3.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 125
5 üzeri olması gerekiyor değerin hamilelik için
Ama önceki kan testlerim hep böyle ilk defa değerim yükseldi ve ilk yaptırdığım düşük ikinci yaptığım biraz yüksek baksana bi umutlandım ben ya kesin yok mudur?

Eklentiler

• IMG_7365.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 113
Şu an için malesef yok gebelik. Regl tarihiniz ne zaman?

Normalde 21inde olmam gerekiyordu olmadım ilk defa değerimi yüksek gördüm Sevinmiştim herkes negatif dedi hayırlısı olsun bakalım
Malesef yüksek değil sonucunuz 0. Değeriniz. 5 ve üzeri hamilelik kabul ediliyor. Normal değerlerde şu an. İnşallah pozitifi görürsünüz

Adetin kaçıncı gününde test yaptınız
Şöyle anlatayım 21inde olup 26sında bitmesi gerekiyordu ben ayın 26sında idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra gidip kan verdim negatif çıktı içime sinmedi 27sinde yani dün tekrar kan verdim değerim 0.25den 0.65e çıktı emin olamadım buraya sordum yükselir mi bilmiyorum daha adet olmadım henüz olacak gibi de değilim normalde adetten önce karnım ve belim aşırı ağrır bel ağrım var ama adet olduğum zamanlardaki kadar değil karın ağrım var ara ara gelip kaybolan bi ağrı ve aşırı miğde bulantım var psikolojikde olabilir bilmiyorum

Yani idrarda çıktıysa ve kanda tam çıkmadıysa geç döllenme olabilir diye biliyorum, bi kaç gün daha bekleyin hersey daha net belli olur

Adet gününüz geçtimi bu teste göre negatif 5 üzeri hamile sayılıyor inşallah güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…