Hamilemiyim acil yardım.

Esrakalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
18
3
1
32
İlişkiye girdikten 3 gün sonra olmam gereken adetimi oldum. Adetim 27 günde bir oluyor ve ikinci edetimide oldum. Demem o ki hamile olasılığım varmı ve ben ilişkiden sonra 45 gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamileyken adet olunurmu ve adetten 3 gün önce ilişkilerde gebe kalmak mümkün mu. Tekrar adet olursam şüpheleri kafamdan atmalimiyim. Ne olur cevap verin..Şimdiden teşekkürler.

Hayır değilsin olsan 45 günde test yapmışsın çıkardı.

Adetliyken hamile olmak az görülen bir olay çevremde sadece komşum 3 aylık hamileyken bile adet görmüş ve bilmemis doktor söyleyene kadar ama sizi zannetmem

Canim olasaydi mutlaka çıkardı idrar testinde
Hic takma bnce yoktur

Ee ne yapıcaz ozaman???
Hatamin bedelini çekiyorum. İki ay sonra eklenecektir ve beni bu durumda bıraktı gitti. Ozur dileyerek soyluyorum Sürtünme yoluyla ilişkiye yaşadık ve acaba diyorum varmı birşey. Bir buçuk ay oldu iki defa adete girdim ve iki gün sonra 3 adetim olacak. Hiç belirti yok sadece bu ramazanda oruçlu olmama rağmen defalarca tuvalete gidiyorum. Gerçi normal halim ama orucluyum şu icmiyorum neden bu kadar tuvalete gidiyorum

Sürtünmeyle zaten olmaz takma artık olan olmuş

Olumlu konuşmamız bana biraz da olsa moral veriyor ama şu aklıma girmiyor iste
Canim 2 adet görmüşsün
1.yi görüp 2. Gecikti diye yazsaydin belki bi ihtimal derdik ama 2.cide olmus bide 45 gun sonra test negatif cikmis
Icini ferah tut yoktur :) kesin çıkardı olsaydi idrarda:)

Canim 2 adet görmüşsün
1.yi görüp 2. Gecikti diye yazsaydin belki bi ihtimal derdik ama 2.cide olmus bide 45 gun sonra test negatif cikmis
Icini ferah tut yoktur :) kesin çıkardı olsaydi idrarda:)
İnşallah canım ya. İki adetim de normal herzamanki gibiydı 3 adetim de öyle olsa bir sorun yok o zaman değil mi

Meryem ana değilsen hamile de değilsindir. ilişki zaten gerçekleşmemiş. üzerine boşalması bişey ifade etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…