En Son ilişkiden 45 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Ve cok kafaya takıyorum.Hayır değilsin olsan 45 günde test yapmışsın çıkardı.
Demeyin yaaAdetliyken hamile olmak az görülen bir olay çevremde sadece komşum 3 aylık hamileyken bile adet görmüş ve bilmemis doktor söyleyene kadar ama sizi zannetmem
Çok takıyorsan git kan ver negatifi gör rahatlaEn Son ilişkiden 45 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Ve cok kafaya takıyorum.
Cesaretim yok İşte.Çok takıyorsan git kan ver negatifi gör rahatla
Ee ne yapıcaz ozaman???Cesaretim yok İşte.
Hatamin bedelini çekiyorum. İki ay sonra eklenecektir ve beni bu durumda bıraktı gitti. Ozur dileyerek soyluyorum Sürtünme yoluyla ilişkiye yaşadık ve acaba diyorum varmı birşey. Bir buçuk ay oldu iki defa adete girdim ve iki gün sonra 3 adetim olacak. Hiç belirti yok sadece bu ramazanda oruçlu olmama rağmen defalarca tuvalete gidiyorum. Gerçi normal halim ama orucluyum şu icmiyorum neden bu kadar tuvalete gidiyorumEe ne yapıcaz ozaman???
Sürtünmeyle zaten olmaz takma artık olan olmuşHatamin bedelini çekiyorum. İki ay sonra eklenecektir ve beni bu durumda bıraktı gitti. Ozur dileyerek soyluyorum Sürtünme yoluyla ilişkiye yaşadık ve acaba diyorum varmı birşey. Bir buçuk ay oldu iki defa adete girdim ve iki gün sonra 3 adetim olacak. Hiç belirti yok sadece bu ramazanda oruçlu olmama rağmen defalarca tuvalete gidiyorum. Gerçi normal halim ama orucluyum şu icmiyorum neden bu kadar tuvalete gidiyorum
Olumlu konuşmamız bana biraz da olsa moral veriyor ama şu aklıma girmiyor isteCanim olasaydi mutlaka çıkardı idrar testinde
Hic takma bnce yoktur
İnşallah yaa.Sürtünmeyle zaten olmaz takma artık olan olmuş
Canim 2 adet görmüşsünOlumlu konuşmamız bana biraz da olsa moral veriyor ama şu aklıma girmiyor iste
İnşallah canım ya. İki adetim de normal herzamanki gibiydı 3 adetim de öyle olsa bir sorun yok o zaman değil miCanim 2 adet görmüşsün
1.yi görüp 2. Gecikti diye yazsaydin belki bi ihtimal derdik ama 2.cide olmus bide 45 gun sonra test negatif cikmis
Icini ferah tut yoktur :) kesin çıkardı olsaydi idrarda:)
Yoktur yoktur :)İnşallah canım ya. İki adetim de normal herzamanki gibiydı 3 adetim de öyle olsa bir sorun yok o zaman değil mi
İnşallah canım yaYoktur yoktur :)
Haklısın ilişki gerçekleşmedi ama üzerine Sperm gelmiş olabilir yada zevk suyunda olabilir.Meryem ana değilsen hamile de değilsindir. ilişki zaten gerçekleşmemiş. üzerine boşalması bişey ifade etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?