- 15 Haziran 2017
- 13
- 1
- 1
- Konu Sahibi serpillgokhan
Adet oldum bitti hemen ogun test yaptim silik cikti neden acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O testleri yarım saat sonra ciddiye almamak gerekiyor diye biliyorum, açıklamasında da yazıyordur zaten.Dun bitti bende hemen sabah ilk idrarla test yaptim basta yokti cok silikti yarimsaat felan durdu biraz daha belirdi ama cok silik sekilde belirdo
Ben yorumumu gayet insan gibi yaptım. Sen önce üslubunu düzelt.Suphe duydum yaptim herzaman kisa surer benim adetim 4 yada 5 gun normaldi ama migde bulantim cok olunca bitince yapayim dedim yapmak istedim buarada anketimden sanane insan gibi yorum yap
Kedicik gecen ayda oldum duzenli oluyorum bu ayda oyle duzenli oldum
Kimyasal gebelik büyük ihtimal.Benimde başıma gelmisti.Google amcadan arastırın derimAdet oldum bitti hemen ogun test yaptim silik cikti neden acaba
Sen insan gibi degil baska sekilde yaptinBen yorumumu gayet insan gibi yaptım. Sen önce üslubunu düzelt.
Kimyasal gebelik büyük ihtimal.Benimde başıma gelmisti.Google amcadan arastırın derim
Suphe duydum yaptim herzaman kisa surer benim adetim 4 yada 5 gun normaldi ama migde bulantim cok olunca bitince yapayim dedim yapmak istedim buarada anketimden sanane insan gibi yorum yap
Kedicik gecen ayda oldum duzenli oluyorum bu ayda oyle duzenli oldum
Sen insan gibi degil baska sekilde yaptin
Soruyu okuyunca nişanlımı özledim.Anket şıkları da birbirine çok yakın. Ne seçeyim bilemedim.
Kan testi yaptırın buradan hamile olup olmadığınız nasıl anlaşılsın?
Ne demek istiyorsun? Başka şekilde derken?
Bu hamilelik endişesi içinde olanlar hep mi böyle sağa sola saldırır anlamadım ki. Her konu aynı şey.