Hamilemiyim adetim gelmiyor kızlar

suuuduru68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
1.903
2.468
53
27
Merhaba kızlar benim adetim 7 gün gecikti aranızda bu durumu yaşıyanlar var mı? Bugün idrar verdim doktorda negativ cıktı ve kan verdim onun sonucu yarın cıkcakmış. Adetime son 2 kala ilişkiye girilmişti ve hamile kalma şansım aslında cok düşüktü, hamile olabilirmiyim?

ade
Merhaba kızlar benim adetim 7 gün gecikti aranızda bu durumu yaşıyanlar var mı? Bugün idrar verdim doktorda negativ cıktı ve kan verdim onun sonucu yarın cıkcakmış. Adetime son 2 kala ilişkiye girilmişti ve hamile kalma şansım aslında cok düşüktü, hamile olabilirmiyim?
adete 2 gun kala gebelik olusmaz belki diger gunlerde olduysa olur. erken bir gebelik soz konusuysa idrarda cikmaya bilir.
Rabbim hayirlisini nasip etsin

Erken gebelikse kanda cıkcar diye düşünüyom, ama oda söz konusu değilse adetim neden gelmiyor diye endişe ediyorum.
Amin

Erken gebelikse kanda cıkcar diye düşünüyom, ama oda söz konusu değilse adetim neden gelmiyor diye endişe ediyorum.
Amin
Vallah bende öyleyim idrar testi yaptim kac defa negativ pazartesi doktora gidicem kan vermek icin bakalim ne cikicak ama dedigin gibi orda da yoksa acaba sebebi ne olabilir cok sey düsünüyorum…

Benimde bugün 6. Gün gecikmenin 🫣 pazartesi kan verdim 2 çıktı negatif ha oldum olacağım diye bakıyorum ama bir türlü olmadı. Havalardan mı diyorum 🤔

Back
X