• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim anlayamıyorum? Yardımcı olur musunuz?

1000004407.webp

Bide benim test bakar mısınız bı sizce 2.cizgi varmı gözüken
Aslinda fotografta netlik kayboldugu icin goremiyorum ama kesinlikle once erken gebelik testini denemenizi tafsiye ederim ben 1 hafta boyunca kaset testte cigi aradim bi suru var diye onda denedim sonra eczaneden erken test aldim direk cizgi olustu kasette daha gec cikiyor ve suan bile 48 hcg de yeni yeni silik cizgi net gorunuyor oncesinde isik altinda flas acip gormeye calsiuyordum

Aslinda fotografta netlik kayboldugu icin goremiyorum ama kesinlikle once erken gebelik testini denemenizi tafsiye ederim ben 1 hafta boyunca kaset testte cigi aradim bi suru var diye onda denedim sonra eczaneden erken test aldim direk cizgi olustu kasette daha gec cikiyor ve suan bile 48 hcg de yeni yeni silik cizgi net gorunuyor oncesinde isik altinda flas acip gormeye calsiuyordum
Testlerin hepsi erken gebelik testiydi

Reglim şuan 9 gün geçti. 3. ve 6. günlük gecikmelerde yaptığım test görüntüsünü koydum. Fakat ilk 5 ve 10 dk boştu test sonucu. İkinci çizgiler 1 saat sonra oluştu. Bugün tekrar test yaptım herhangi bir çizgi yok. Kan testine gitmek istemiyorum, olumsuz sonucu görmek istemiyorum. Daha önce uzun bekleyen testte hiç ikinci çizgi ile karşılaşmamıştım.
Eki Görüntüle 3679187
Bu testleri hangi tarihler de yaptınız çok karışık geldi

Bugün sabah tekrar test yaptım, silik ikinci çizgi çıktı ve koyulaşmadı. Aile hekimine gidip kan verdim. Ancak kan verdikten sonra kanamam başladı. Ağrı durulmayacak hale gelince acile gittim. Kan tahlilinde HCG 114 çıktı. Kadın doğum uzmanı düşük önleme için ilaca başladı ama ihtimal yok dedi. Galiba düşükle neticelendi.

Eklentiler

• IMG_3718.webp
    IMG_3718.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 40
Çizgi çok ortada gibi duruyor isterseniz tekrarlayın inşallah vardır

Back
X