Hamilemiyim bakabilirmisiniz acil

hatcik0

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
81
14
8
22
2 buçuk yıl oldu evliyim eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu 2 kere düşük yaptım çocuk düşünüyoruz istiyoruz kontrole gittim bu ay en son adetimin 2. Günü klomen verdi yumurta çatlatma ilacı 2 günde bir değerlendirdik geçen ay 17 de hasta kmdum 17 18 genelde düzenlidir ama bu 1 haftadır belimi resmen ikiye ayırıyorlar alt karnım arada sağ sol Ağrı giriyo diniyor ve göğüslerim dolgun ucuna dokununca. İçinden bişey çekiyorlar gibi açıyor tat ztn yok 2 gündür gece ay merdivenden düştüm bel agrimi ona yorumladım ama 1 aydır hafif düzgün ağrımayan belim bu 1 haftadır yataktan kalkamayacak etti beni bugün test yaptım çıkmadı ihtimal olabilirmi acaba ilk defa bu kadar kötü oldum resmen biri beni aydınlatabilir mi

Adetinize kaç gün var acaba

17 18 adet günüm normalde benim
Eğer erken gebelik yaptıysanız silikte olsa çıkması lazım kaset test 1 hafta 10 gün gecikmeden sonra çıkıyor genelde gerçi belki geç döllenmede olabilir şüpheniz varsa gecikmenizde test verin umarım gönlünüzce olur sonuç

Çok teşekkür ederim ama bilemedim acaba varmıdır

Fotoğrafı siyah beyaz yaptığımda hafif bir karartı var gibi benim bata 6 gün kala yaptığımda buna benziyordu umutlandırmayayım ama belki geç döllenme falandır yada kuruma çizgisidir çok anlayamadım siz gecikmenizde direkt kan verin umarım vardır

Ay inşallah ya bilemedim ki bende önceki gebeligimde geç döllenme olmuştu düşük yapmistim 6 haftalık iken şuan bilemedim ağrılarmi anlamlandıramadım acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…