Gayet güzel kan testi verdiniz miBenimki nasıl kizlar sizce 4 gün var adetime
Testiniz pozitif kan verin derimmBenimki nasıl kizlar sizce 4 gün var adetime
Adet günümü bekliyorum şuan cuma günü kan vericem.Testiniz pozitif kan verin derimm
Bugün verseniz bile çıkar az da olsa çünkü beta Hcg idrara geçtiyse kana çoktan geçmiştirAdet günümü bekliyorum şuan cuma günü kan vericem.
Ben adetime bir gün kala öğrendimAdet günümü bekliyorum şuan cuma günü kan vericem.
2 kere kimyasal geçirdiğim içi erken sevinemiyorum.Bugün verseniz bile çıkar az da olsa çünkü beta Hcg idrara geçtiyse kana çoktan geçmiştirinşallah dilediğinizce olur
Rabbım hayirlsinj versin önemli olan hamilelik değil ondan sonra başlıyor hayat gerçektenBen adetime bir gün kala öğrendim
Evet hayırlısı olsun hakkımızdaRabbım hayirlsinj versin önemli olan hamilelik değil ondan sonra başlıyor hayat gerçekten
Hamilesin cnm hayırlı olsunBenimki nasıl kizlar sizce 4 gün var adetime
Cumartesi muayene olmaya gidicem insllahHamilesin cnm hayırlı olsun
1 gün arayla yapilan testler sizce niye böyle markadan miHamilesin cnm hayırlı olsun
1 gün arayla böyle oldu acaba marka testen miBugün verseniz bile çıkar az da olsa çünkü beta Hcg idrara geçtiyse kana çoktan geçmiştirinşallah dilediğinizce olur
Biri sabah biri akşam yapıldı1 gün arayla yapilan testler sizce niye böyle markadan mi
Biri sabah Biri akşam yapıldı 1 gün arayla1 gün arayla yapilan testler sizce niye böyle markadan mi
Hangisi sabah hangisi akşam1 gün arayla böyle oldu acaba marka testen mi
Alttaki test beklediği için koyulaşmış büyük ihtimalle1 gün arayla böyle oldu acaba marka testen mi
En üsteki akşam alttaki dün sabahkiHangisi sabah hangisi akşam
Sabah yapılan idrarda beta hcg yüksek olur ve büyük ihtimalle beklediği için koyulaşma olmuştur ama pozitif testinizEn üsteki akşam alttaki dün sabahki
Ikilemde kaldım bu akşamki oyle çıkınca yarın kan tahlili vericemSabah yapılan idrarda beta hcg yüksek olur ve büyük ihtimalle beklediği için koyulaşma olmuştur ama pozitif testiniz
Boşu boşuna test yapıp kendinizi yıpratmayın kan verin ikisi de pozitif gün içinde yaptığınız testle ilk idrarla yaptığınız test aynı etkiyi vermeyecektir çünkü gün içinde oldukça su tüketimi yapıyoruz beta hcg idrarda ayrışıyor kan verin derimIkilemde kaldım bu akşamki oyle çıkınca yarın kan tahlili vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?