Hamilemiyim bakın nolur

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Kızlar 10 gün önce adetim bitti sonra 2 defa korunmalı ilişki oldu bugün kırmızı kan geldi birde kasıklarım agrıyo kötü adet olcakmış gibi hamilemiyim şimdi 7 aylık bebeğim var 😕

Biz bilemeyizk test yapin pazartesi üşütmüş olabilirsiniz

Doktora bile gidip bu cümleleri kursanız bi test yaptıralım der. Bekleyin pazartesi emin olursunuz

Hayırlısı ne ise o olsun.Panik yapma belki üşüttün belki yerleşme kanaması pek bişey söylemek mümkün degil şimdi😊

Adet biteli 10 gün olduysa bu günler yumurtlama günleriniz olmalı sanmıyorum hamile olduğunuzu tabi üzerine adet olmadıysanız bir test yapın netleştirin

Kızlar 10 gün önce adetim bitti sonra 2 defa korunmalı ilişki oldu bugün kırmızı kan geldi birde kasıklarım agrıyo kötü adet olcakmış gibi hamilemiyim şimdi 7 aylık bebeğim var 😕
Benimde 13 gun once adet olmustum bugun yine adet oldum adetime 18 araliktaydi 18 aralik gelmeden bugun yine adet oldum bende mi hamile olmus oluyorum yarin doktora gitcem bu yerlesme olamaz ara kanama hemde yumurtladigimin ertesi gunu oldum dun kahveydi bugun adete dondu

Benimde 13 gun once adet olmustum bugun yine adet oldum adetime 18 araliktaydi 18 aralik gelmeden bugun yine adet oldum bende mi hamile olmus oluyorum yarin doktora gitcem bu yerlesme olamaz ara kanama hemde yumurtladigimin ertesi gunu oldum dun kahveydi bugun adete dondu
Bilmiyorumki benimki adet gibi değil çok mu geldi sizin

Back
X