Hanımlar . Ben 7 aylık evliyim ve bu aya kadar hep korunarak birlikteliğimiz oldu . Geçen ay hayatımda ilk defa idrar yolu enfeksiyonu ve bir gün gecikme yaşadım testim de 2.çizgi çıktı . Fakat sonrasında regl oldum . Zaten kan testim de negatif çıkmıştı . Ardından birdahaki reglime kadar idrar yolu enfksyn devam etti ce regl olunca geçti . Sonra reglim bitiminden bir veya 2 gün sonra eşimle geri çekilme yöntemi ile birlikteliğimiz oldu ( biliyoruz bu bir korunma yöntemi değil fakat o şekilde gelişti) ardından şüpheli bir durum oluştu yani tam zamanında eşim çekilemedi sanırım kendi de şüpheleniyordu. 25 temmuz son adet günümdü sanırım 30 u ya da 31 i bu durum yaşandı . Şuan da da 21 ağustosta regl olacağım 4 gün var fakat yaklaşık bir buçuk haftadır kasık ağrısı ve bazen şiddetli batma oluyor . Ağrım da sanki regl olucakmışım da olamıyormuşum gibi belime bacağıma atar her reglimde ve öyle oluyor bazen. Gün içinde tekrar tekrar . Aşırı halsizlik , mide yanması, baş ağrısı, üşüme , göğüs hassasiyeti gibi belirtiler yaşıyorum. İdrarımda yanma çok hafif vardı cranberry kullandım hemen geçti günlerdir hiç bir yanma yok kullanmaya da devam ediyorum fakat adet sancısı vs şekilinde oluşan ağrılar hala devam ediyor ve diğer belirtiler de. Reglime 10 gün kala kan testi verdim haliyle negatif çıktı . İdrar testlerimde negatif çıkıyor ama bu belirtiler beni öyle yoruyor ki sebebini bilsem ona göre hareket edeceğim özellikle halsizlik ve karın sancıları. Ve sorun şu bu durumda reglime 4 gün varken kan testi yaptırsam sonuç alırmıyım veya alanlarınız varmı ?