Hamilemiyim bilmiyorum testler negatif

96Merve96

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
7
1
6
29
Hanımlar sizlere birsey sormak istiyorum ben 4 aylık evliyim adetlerim 1 senedir normal duzeninde devam ediyordu şu 2 aydır adet olamadım dis cekimi için doktora gittim antibiyotik vermişti 2 ay oncesine kadar kullandim dislerimi yaptirdim antibiyotigide biraktim ama 2 aydır adet goremiyorum ilkten sadece adet zamanım da çamaşırımda leke olarak vardı baş dönmem var kasık ve bel agrılarımda var ne kadar kaset test yada erken gebelik testi yapsamda sonuc negatif ayın 16 sina doktora randevu aldim ama cok strese girdim sizce hamilelik durumum varmidir

Ben de ne zaman antibiyotik kullansam regl günlerim sapıtıyor. Hamilelik olsaydı büyük ihtimal testte çıkardı diye düşünüyorum. En sağlıklısı doktorun görmesi tabii ki, belki farklı bir durum vardır. Hayırlısı olsun.

Ben de ne zaman antibiyotik kullansam regl günlerim sapıtıyor. Hamilelik olsaydı büyük ihtimal testte çıkardı diye düşünüyorum. En sağlıklısı doktorun görmesi tabii ki, belki farklı bir durum vardır. Hayırlısı olsun.
Ben disim icin bi cok kez antibiyotik kullandim ama ilk kez bu kadar geciktim internetten biraz araştırma yaptigimda cogu kisi testlerde gebelik gorememis ama doktora gittiginde hamile olduklarini ogrenmisler fazla heveslenmek istemiyorum belkide enfeksiyonda olabilir ama hayirlisi 😀

Back
X