- 23 Haziran 2016
- 241
- 265
- 103
- Konu Sahibi Kahve kokulu
-
Ben üç yıllık evliyim aslında uzuun süre önce kendimi takibi bırakmıştım ama hep belirtilere bakıp ama benim göğüslerimde acıma Ağrı yokki derdim bu ay acıyınca farkettim acaba mı diye haklısınız hep herşeyi salın derlerHer şey olabilir. Çok takip edince insan kendi kendine belirti buluyor. Hiç belirti olmayan ay hamileymişim.
Evet biliyorum genelde her ay üç beş defa yaptığım bişeydir! Lakin her zaman doğru sonuç vermez şayet üç beş defa pozitif görüpte kan verince yıkılanlardanı bundan sebep kan testi vermeden evvel vermem gerekirmi diye sormaya geldim şayet uzun yıllar test yapıp negatif sonuç almadıysanız beni anlamanız pek mümkün değilGebelik testi diye bir şey var, içine çiş damlatıyorsun sana hamile olup olmadığını söylüyor.
Galiba öyle yada bi umuda tutunmak için bi cevap arıyorumKan testi dışında herşey yanıltıcı.
hayırlı geceler kadınlar kulübünün mükemmel hatunları.
Ben hamilemiyim belirtilerimi söyliyüm sizde bana bi akıl verin
-göğüslerimde ve uçlarında ağrı bişey değince acıyor(bu bende hiç olmazdı)
-kasıklarımda Ağrı
-gecelri mide yanmasıyla kazınması arası bişey yaşıyorım
-bugünde süt kesiği gibi akıntı geldi(kaşıntı koku vs.yok mantar olduğunu sanmıyorum)
-ara ara nadir de olsa bulantı yaşıyorım akşamları
Polikistik over olduğum için adet tarihlerim çok belli olmuyor ama bu ay yumurtalarım için bitkisel bişilr kullandım büyüdüğünü çatladığını anladım yaklaşık 10 gün önce hem şiddetli ağrı olmıştu hemde o meşhur akıntı velhasıl kelam bu belirtilere ne dersinizi acep...
Uyku dicem ama o bende hep vaaaa[/QUOTEinsan hamile kalmak isteyince her sey belirti gibi geliyor bende cok sacma sapan seyleri belirti diye umut ediyordum sonra husranla sonuclaniyordu umarim sizinki oyle olmaz ve belirtileriniz hamilelige isarettir..
Diyecegim kendi vucudunu boyle dinleme bunlar adetle alakali da olabilir olmayadabilirhayırlı geceler kadınlar kulübünün mükemmel hatunları.
Ben hamilemiyim belirtilerimi söyliyüm sizde bana bi akıl verin
-göğüslerimde ve uçlarında ağrı bişey değince acıyor(bu bende hiç olmazdı)
-kasıklarımda Ağrı
-gecelri mide yanmasıyla kazınması arası bişey yaşıyorım
-bugünde süt kesiği gibi akıntı geldi(kaşıntı koku vs.yok mantar olduğunu sanmıyorum)
-ara ara nadir de olsa bulantı yaşıyorım akşamları
Polikistik over olduğum için adet tarihlerim çok belli olmuyor ama bu ay yumurtalarım için bitkisel bişilr kullandım büyüdüğünü çatladığını anladım yaklaşık 10 gün önce hem şiddetli ağrı olmıştu hemde o meşhur akıntı velhasıl kelam bu belirtilere ne dersinizi acep...
Uyku dicem ama o bende hep vaaaa
Diyecegim kendi vucudunu boyle dinleme bunlar adetle alakali da olabilir olmayadabilir
Gebelikten kaynaklanabilir,kaynaklanmayadabilir
Bunlar hep ihtimal ve gebelik isteyen biri isen bu ihtimale inanip sonucu negatif gormek seni daha cok uzer
O yuzden idrar testi hadi onda da yanilma payi en dogru cevabi kan testi sonucu vericektir sana
Istiyorsan insallah tez zamanda kavusman dilegiylee
Yaaaa inşaallahBana hamile.gibi geldiniz,ben de testten önce böyle sezinlemiştim
O göğüs acısı çok belirgindi,artı dolgunluk ve ağrı vardı,bir de adet olacakmış gibi kramp ve sancı.Yaaaa inşaallahpeki sizin tam belirtileriniz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?