Hamilemiyim değil miyim yardım...

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
133
Kızlar bugün adetime 6 gin var dedim test yapayım yaptım hani umudum da yok bariz pozitif çıktı... İlk 5 dk koyu oldu. Neyse inanamadım tabi. Birde erken gebelik testiydi daha önce denediklerimde hiç pozitif vermemişti. Neyse iki saat sonra bir daha yaptım hiç bir silik çizgi dah yok. Türkiye de değilim kan sonuçları bir hafta sonra çıkıyor ve ben iki gün sonra türkiyeye dönüyorum... Böyle olan varmı resmi eklebilirsem eklicem...

Canim belki ikinci yaptiğin test bozukmus sen bur tane de test al dene resim yukleye bilsen iyi olur

Kızlar bugün adetime 6 gin var dedim test yapayım yaptım hani umudum da yok bariz pozitif çıktı... İlk 5 dk koyu oldu. Neyse inanamadım tabi. Birde erken gebelik testiydi daha önce denediklerimde hiç pozitif vermemişti. Neyse iki saat sonra bir daha yaptım hiç bir silik çizgi dah yok. Türkiye de değilim kan sonuçları bir hafta sonra çıkıyor ve ben iki gün sonra türkiyeye dönüyorum... Böyle olan varmı resmi eklebilirsem eklicem...
erken gebelik testi hangi markaydi? ben de gebelik yokken cift cizgi cikmisti malesef. ama umarim bebisin seninledir de ikinci test bozuk oldugu icin cikmamistir. alabiliosan bi tane daa gebelik testi al yarin sabah yap ama normal olanlardan al

kızlar ilki hemen belirginleşti. ve rengi daha koyuydu kurudukça açıldı. diğeri 2 saatilik idrarla ve ilk başta birşey çıkmadı 1 saat sonra inanılmaz silikti dışarı çıkıp eve geldim durum bu. bu arada ikinci testle normal gebelik testi yaptım birşey çıkmadı. diğeri ovulasyon testi hemen bu renk çıktı... çektim 3unu bir arada koydum. adetime de 6 gün var.

Eklentiler

• image1.webp
    image1.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 182
Testlere göre hamile görünüyorsunuz. İnşallah vardır tabi en doğrusu kan testi. Gecikmeden test yaptırın.

baya baya hamilesiniz öyle görünüyor yani.. İnşallah doğrudur.

canım aynısı bendede oldu 2test pozitif bitanesi negatif cktı kan verdim negatif cıktı. belirtilerin nedir kendinde değişiklik hissediyormusun ben yarın tekrar doktora gideceğim 5 gün geçti belki varsa bile suan cıkabilir. bazen bazılarında idrarda bazılarında kanda cıkıyormuşş önce doğruluk payı nedir

kızlar ilki hemen belirginleşti. ve rengi daha koyuydu kurudukça açıldı. diğeri 2 saatilik idrarla ve ilk başta birşey çıkmadı 1 saat sonra inanılmaz silikti dışarı çıkıp eve geldim durum bu. bu arada ikinci testle normal gebelik testi yaptım birşey çıkmadı. diğeri ovulasyon testi hemen bu renk çıktı... çektim 3unu bir arada koydum. adetime de
kızlar ilki hemen belirginleşti. ve rengi daha koyuydu kurudukça açıldı. diğeri 2 saatilik idrarla ve ilk başta birşey çıkmadı 1 saat sonra inanılmaz silikti dışarı çıkıp eve geldim durum bu. bu arada ikinci testle normal gebelik testi yaptım birşey çıkmadı. diğeri ovulasyon testi hemen bu renk çıktı... çektim 3unu bir arada koydum. adetime de 6 gün var.
Canim testlerin 3 undede ikini cizgi gorunuyor bence hamilesin tebrikler :anneadayı:

canım aynısı bendede oldu 2test pozitif bitanesi negatif cktı kan verdim negatif cıktı. belirtilerin nedir kendinde değişiklik hissediyormusun ben yarın tekrar doktora gideceğim 5 gün geçti belki varsa bile suan cıkabilir. bazen bazılarında idrarda bazılarında kanda cıkıyormuşş önce doğruluk payı nedir
Canım benimkide negatif:(( kanda... Valla adetimedr var. Sanırım lh hormonu ile tepkimeye girdi test...

Canım bu arada son durum ne?

Back
X