Hamilemiyim degilmiyim anlamadim ki

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1s1k
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1s1k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
5
0
36
İstanbul
slm arkadaslar bende 10 gun gecikme var hic bir zaman gecikmez doktora gittim idrar testi yapilmadi ultrasonda ise ufak bir kist gordu dr, moralim tamamen bozuldu :43: yinede acik kapi birakip gebelikte de kist olabiliyor daha 1 ayi doldurmamissin pek bisey belli olmaz 10 gun sonra tekrar gel dedi bendeki belirtiler hamilelik belirtisi dedi dr kist deyince arastirdim kist olusumunda fln da ayni belirtiler oluyormus moralim cok bozuldu :(

slm arkadaslar bende 10 gun gecikme var hic bir zaman gecikmez doktora gittim idrar testi yapilmadi ultrasonda ise ufak bir kist gordu dr, moralim tamamen bozuldu :43: yinede acik kapi birakip gebelikte de kist olabiliyor daha 1 ayi doldurmamissin pek bisey belli olmaz 10 gun sonra tekrar gel dedi bendeki belirtiler hamilelik belirtisi dedi dr kist deyince arastirdim kist olusumunda fln da ayni belirtiler oluyormus moralim cok bozuldu :(

canım 11 haftalık hamileym eğer çocuk istiyorsan mide bulantısı v.b belirtileri vücüt pisikolojikmen tetikliyo yani böle şeyler olmasa bile çocuk istemenden dolayı oluo gibi yaşıosn mide bulantısı şuan görülemez ama dediğin gibi idrar tutamama birnevi belirti ama kendini kaptırma çnkü bu tür şeyler boş gebeliğe weya adet görememeye yol açıyo oluruna bırak bn çok istiodm ve hep mdem bulanıodu 1 hafta adetm gecikti ama snra baktm ki gebelik yok hayal kırıklığına uğrama cnm.bndeki ilk belirtiler göğüs ucu hassaslığı acısı idrara sık çıkma yemek olaynda değişim geceleri bile acıkma tabi kimisindede yiyememe görülür kişiye göre değişir ama mutlaka yemekte değişm olur artı çok uyusuk oluosun hiç bişey yapmak istemiosn uyku senn tek istediğin oluo bazen gece uyuyamıor ama gündüz uyanmak istemiosunkmisi iyilik meleği oluo kimisi hiç çekilmio agrasifleşio Ben çekilmez olmstm kimi zaman gülerken brden ağlısun sebepsiz:)

ilgine tesekkuler cnm :) Allah tamamina erdirsin saglikla insallah bebeginizi ben tekrar dr a gittim bizim de bebegimiz varmis yolda :) basta kist diye gordugu yarim cm lik 6 haftalik bebiymis :) cok cok cok mutlu oldum Allah isteyen herkese nasip etsin insallah anne olmayi :)

tebrikler hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah

ilgine tesekkuler cnm :) Allah tamamina erdirsin saglikla insallah bebeginizi ben tekrar dr a gittim bizim de bebegimiz varmis yolda :) basta kist diye gordugu yarim cm lik 6 haftalik bebiymis :) cok cok cok mutlu oldum Allah isteyen herkese nasip etsin insallah anne olmayi :)

:nazar::nazar::nazar:ay ne güzel canım ...sağlıkla al kucağına inşallah :71:

maşallah canım tebrik ederim
peki kan testi yaptırmamış mıydın??
hcg değerine bakılmadı mı??

Back
X