D
duyalp
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aysegul25
-
Kızlar az önce geldim. Kan testi verdim ama malesef hamile değilim. İki katına çıkması gerekirken sonuç. 5.13Doktor kimyasal gebelik olabilir.. Adet olana kadar bu deger düşer dedi. Ama umudumu asla kaybetmeyeceğim. Hepimize cevaplarınız için teşekkür ederim.
Amin canim. Ya senin basina geleni okuyunca, artik bundan sonra idrar testinde ciksa bile inanmam. Hatta kanda bile ciksa:uhm:arkadaşlar katkım olacağını düşünerek cevap yazma isteği duydum...
adetim bikaç gün gecikince idrar testi yaptım 2 kez ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı dayanamayıp 2 gün önce poliklinikte kan testi yaptırdım değer 20,3 çıktı ve hamilesin dediler ertesi gün (dün) hastaneye doktoruma gittim muayenede 2 adet kistten başka hiçbirşey göremedi ve bide burda kan testi yaptır dedi yaptırdım orda da değer 11,3 çıktı doktorum muhtemelen hamile değilsin dedi ve yıkıldım tekrar polikliniğe uğrayıp güvenirliliklerini sorduğumda kesin hamile olduğumu ve üzülmememi söylediler. ancak ben bikaç saat önce adet oldum.....
bundan aldığım ders şu:
2,5 senedir evliyim ve başından beri bebek istiyorum delice...
ama bu saçmasapan heveslerle testlere kapılıp hayal kırıklığına uğramaktansa adetin en az 10 gün geçmesi beklemeyi yeğlerim...
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Amin canim. Ya senin basina geleni okuyunca, artik bundan sonra idrar testinde ciksa bile inanmam. Hatta kanda bile ciksa:uhm:
Bu olaydan sonra sana uzulme demek sacma olur. Buyuk bir sevinc sonrasi, aslinda ortada sevinecek birsey olmadigini ogrenmek kimbilir ne hale koyar insani.
Allahim insallah hayirlisi ile bebis sahibi olmani nasip etsin.a.s.
yaaaa arkadaşlar hcg değeri 5,65 ise ben nasıl 113 hcg değeriyle hamile olmuyorum anlamadım .1 hafta sonra 7,20 ye düştü.bu iki test arasında regl oldum.değer 113ken vajinal ve karından yapılan ultrasonda bişey görünmedi.doktorda doğru dürüst bi açıklama yapmadı nedeni hakkında.öfffffff ya noldu şimdi bişey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?