hamilemiyim değilmiyim meraktan öleceğim bi yardım edin kızlar.

srpks

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
17
0
16
Ankara
merhaba arkadaşlar martın 2 . de hasta oldum ve 5 gün sürdü ayın 9 u gibi de ilişkiye girdik yumurtlama haftamı değerlendirdim. benim sorum şu yaklaşık 5 gündür sürekli uyuyorum ki ben saat 3 e kadar otururum geceleri. şimdi ise saat 10 demeden uyku bastırıyo. iştahım feci bir şekilde arttı. kasık bölgemde şişkinlik var. sürekli ağlamaklıyım ağlayınca susamıyorum saçma sapan şeyler yüzünden ağlıyorum adetime 1 hafta var test için erken olduğu için yapamıyorum hamilemiyim değilmiyim sapıttım düşünmekten kafayı yiyeceğim sizce bunlar belirti olabilir mi.

Test için erken elbette.5 gün kala öğrendim ben.Çok silikti ve değerim 22 çıktı.Belirtilere çok takma kafanı.Yokmuş gibi davran.Yorgunluktan falan diye kendini geçiştir.Çünkü çok istediğimiz için belirtileri birebir yaşıyoruz bazen Doğumu yakınmış gibi göğsünden süt geleni biliyorum çok istediği için.Bende hiç belirti olmadı.Olduysa da ben başka sebeplere bağladım.Asıl değişiklikler adetten 1 hafta sonra falan oluyor.Ağzının tadı değişiyor mesela.Çok farklı bi tat.Daha önce yaşamadığım bişey.Hala da devam ediyor o tat.Kimi çok uyuyor kimi hiç uyumuyor ben gibi.Kimi kusuyor kimi bulantı bile çok az yaşıyor ben gibi.Kimi çok yiyor kimi hiç yemek istemiyor ben gibi.Çok değişken bu belirtiler.Kendini oyalayacak bişeyler bul bu hafta.Çok önemli bi işe odaklan.Daha kolay geçer zaman.İnşallah hamilesindir.

Hamile olabilirsin evet ama bu belirtiler depresyon belirtileri de olabilir.

hamile olsan da olmasan da bu belirtilerin hiçbirinin şu an hamilelikle ilgisi yok çünkü o dediğin belirtiler öyle ilişkiden 1 hafta falan sonra olmaz hemen. adetinin bi geçmesi lazım bunların hepsi psikolojik. akışına bırak hamileysen 1 haftaya kadar öğenisin zaten.

inşallah öyledir ya çok istiyorum çünkü. zayıf olduğum için hamile olsanda taşıyamazsın diyorlar olsam bi dert olmasam ayrı. bu bi hafta nasıl geçecek valla bilmiyorum.

bi de kızlar adetimden 10 gün önce smear testimi yaptırdım allaha şükür temiz dedi ama akıntım vardı onun için fitille krem yazdı kullandım baya bi faydasını gördüm. adetten sonra hiç yoktu akıntım temizlemiş acaba bu ilaç yan etki yaparmı hamile kalma ihtimalimi düşürürmü diğer ayımı beklemeliydim hamile kalmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…