Hamilemiyim değilmiyim?

Yapacağınız tek şey beklemek ayrıca sonuçlar saatten saate hastaneden hastaneye değişir bazılarında 1500 vajinal 2500 karından ultrason ile kese gözükür ki bu da bazılarında 5000 de gözüküyor sizin tek yapacağınız 2 yada 4 gün de bir artışı kontrol o da allaj korusun dış gebelik vs olurda tedavi için ama bana artışlarınız normal geldi 2 günde bir %60 yeterli demişti doktor

Değerler çok düşük boş gebelik olabilir

Cnm dış gebelik belirtilerin neydi aile hekimimde bana dış gebelik olabilir dedi kadin doğuma git hemen dedi ondanda biraz endiseliyim bende suan sadece karnimdan kasıktan mideme vuran bi ağrım var ve cok cok afedersin ishal tarzı ağrı ve malum durumlarım var

canım benim belirtilerim sadece aet olacakmışım gibi gelip giden kasık ağrılarımdı.. bir de göğüslerimde damarlar çıkmıştı.. yani normal hamilelik belirtisiydi.. fakat lekelenmelerim başlamıştı.. düşük tehlikesi diye iğne veriyordu doktorum.. ne zaman ki HCG değerim 2000 üstüne çıktı keseyi göremedi o zaman dış gebelikten şüphelenmeye başladı..

Benim doktor 10.haftaya kadar karindan bakmadi hic hep vajinal bakti.Hem 150 degerde kese falan gorunmez arkadaslarin dedigi gibi.

152 ile kese görünmez 2000 falan olursa vajinal yolla görülebilir.
2 kat değil de %60 artması yeterlidir 2 günde

burdan cok soru soruyorum ama doktorlar adam akıllı konuşmuyorlar 150 beta 5 haftalık gebelik için cok az değilmi
Ben adetim 8 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım 67 çıkmıştı. Geç döllenme olmadığından emin misiniz 15 gün geç döllenme olmuş bende mesela.

Ben adetim 8 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım 67 çıkmıştı. Geç döllenme olmadığından emin misiniz 15 gün geç döllenme olmuş bende mesela.
Bu ay sadece bir gün iliski oldu yumurtalama günümdü akıntım falan coktu yani eminim o gün yumurtalama olduğundan dahada iliski olmadiki gec dollendi diyim valla kafam karisti

Karından baktı haftana gore değerin cok düşük dedi sadece

Benimde ikinci artışın %60 olmuştu doktor normal bu değer dedi ama ozamanlar birşeylerin ters gittiğini hissettim kesemi geç gördüm haftama göre geç geliyordu bende imkansız dedim ama umduğumuz gibi gitmiyor işler kesem 20 ye ulaştığında arkdan gelen ikinci kesem bile vardı hele o imkansız di benim için tarih olarak çünkü planlı gebelikti ama malesefki ikiside boştu kürtaj oldum inşallah sen böyle birşey yaşamazsın

4500 ve üzeri olduğunda kese gözükür.
Yumurtlama gününüzü biliyorsanız evet değer düşük.
Fakat şöyle biseyde var aynı ay içinde birkaç kere yumurtlayabilirsiniz de.
Kesin bişey söylemek olmaz.
Rabbim ol dedikten sonra öyle bi güzel gelişir ki...
Betahcg ye iki günde bir baktırın eğer değer düşmez artarsa ki en az %60 artmalı. Süreç olumludur Rabbimin izniyle.

Işte canm bende farkındayım biseyler ters gidiyor hissediyorum da aslında sanırım boş gebelik gibi persembe günü randevum var belli olcak

Kese için daha erken . Benimki de değerim ta 2000lerde filandi 5 haftalik dedi dr halbuki kan testi 6 haftalik çıkıyordu kese görünmedi. Dr baktı işte ultrasonda nokta gibi birşey görüyorum orda birşeyler olmuş belli ama net değil dedi 1 hafta sonra yine gel dedi. 1 hafta sonra gittiğimde göründü kese. Şu anda minnoşum 8 aylik oldu bile yanımda uzanıyor darısı başınıza insallahhh

Merhaba banlandığım için yeni yazabiliyorum 5 gün sonra degerim 156 dan 474 e çıkmış 2 gün boyunca doktora gösterme imkanım yok sonucu netten baktim boş gebelik mi dış gebelik mi bi akıl verin allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…