- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
- Konu Sahibi Mavi turna
-
Değerler çok düşük boş gebelik olabilirLütfen ama lütfen konumu taşımayın çünkü buda benim şuan ki derdim. Kizlar son sat tarihim 9agustos adetim gecince 3.gün test yaptırdım 40 cıktı 2 gün sonra tekrarlandı 69 2 gün sonra yine yaptik 152 ama kese falan yok ortada henüz doktor baktı pek biseyde söylemedi simdi kızlar ben geç döllenme falan olamayacağından eminim sizce değerlerim neden böyle çünkü normalde suan 5+1 gebe olmam lazim olumsuz yorumlarinizida yazın eğer yolunda gitmeyen biseyler varsa boşuna kendimi de kandirmiyim
Cnm dış gebelik belirtilerin neydi aile hekimimde bana dış gebelik olabilir dedi kadin doğuma git hemen dedi ondanda biraz endiseliyim bende suan sadece karnimdan kasıktan mideme vuran bi ağrım var ve cok cok afedersin ishal tarzı ağrı ve malum durumlarım vargünaydın.. 2 HCG değerin 2 günde bir en az %60-70 artmalı.. benim gebeliğimde ilk 46 çıkmıştı.. ikinci testte 62 çıkmıştı.. doktorum sağlıklı durmuyor dedi.. hiç ümidimi kesmedim.. hemşire sonradan toparlar üzülme dedi.. hakikaten sonradan her 2 günde bir 2 katına çıktı.. değerim 15000 lerdeyken bile kesem görünmüyordu.. Dış gebelikmiş çünküdeğerin 2000 olursa ancak o zaman kese görünür.. Rabbim yardımcın olsun.. Senin ve eşin için hayırlı ise olsun inşallah..
Cnm dış gebelik belirtilerin neydi aile hekimimde bana dış gebelik olabilir dedi kadin doğuma git hemen dedi ondanda biraz endiseliyim bende suan sadece karnimdan kasıktan mideme vuran bi ağrım var ve cok cok afedersin ishal tarzı ağrı ve malum durumlarım var
152 ile kese görünmez 2000 falan olursa vajinal yolla görülebilir.Lütfen ama lütfen konumu taşımayın çünkü buda benim şuan ki derdim. Kizlar son sat tarihim 9agustos adetim gecince 3.gün test yaptırdım 40 cıktı 2 gün sonra tekrarlandı 69 2 gün sonra yine yaptik 152 ama kese falan yok ortada henüz doktor baktı pek biseyde söylemedi simdi kızlar ben geç döllenme falan olamayacağından eminim sizce değerlerim neden böyle çünkü normalde suan 5+1 gebe olmam lazim olumsuz yorumlarinizida yazın eğer yolunda gitmeyen biseyler varsa boşuna kendimi de kandirmiyim
burdan cok soru soruyorum ama doktorlar adam akıllı konuşmuyorlar 150 beta 5 haftalık gebelik için cok az değilmi152 ile kese görünmez 2000 falan olursa vajinal yolla görülebilir.
2 kat değil de %60 artması yeterlidir 2 günde
Ben adetim 8 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım 67 çıkmıştı. Geç döllenme olmadığından emin misiniz 15 gün geç döllenme olmuş bende mesela.burdan cok soru soruyorum ama doktorlar adam akıllı konuşmuyorlar 150 beta 5 haftalık gebelik için cok az değilmi
Bu ay sadece bir gün iliski oldu yumurtalama günümdü akıntım falan coktu yani eminim o gün yumurtalama olduğundan dahada iliski olmadiki gec dollendi diyim valla kafam karistiBen adetim 8 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım 67 çıkmıştı. Geç döllenme olmadığından emin misiniz 15 gün geç döllenme olmuş bende mesela.
Karından baktı haftana gore değerin cok düşük dedi sadece
O zaman durumunuz biraz ilginç. İnşallah her şey yolundadırBu ay sadece bir gün iliski oldu yumurtalama günümdü akıntım falan coktu yani eminim o gün yumurtalama olduğundan dahada iliski olmadiki gec dollendi diyim valla kafam karisti
Işte canm bende farkındayım biseyler ters gidiyor hissediyorum da aslında sanırım boş gebelik gibi persembe günü randevum var belli olcakBenimde ikinci artışın %60 olmuştu doktor normal bu değer dedi ama ozamanlar birşeylerin ters gittiğini hissettim kesemi geç gördüm haftama göre geç geliyordu bende imkansız dedim ama umduğumuz gibi gitmiyor işler kesem 20 ye ulaştığında arkdan gelen ikinci kesem bile vardı hele o imkansız di benim için tarih olarak çünkü planlı gebelikti ama malesefki ikiside boştu kürtaj olduminşallah sen böyle birşey yaşamazsın
Kese için daha erken . Benimki de değerim ta 2000lerde filandi 5 haftalik dedi dr halbuki kan testi 6 haftalik çıkıyordu kese görünmedi. Dr baktı işte ultrasonda nokta gibi birşey görüyorum orda birşeyler olmuş belli ama net değil dedi 1 hafta sonra yine gel dedi. 1 hafta sonra gittiğimde göründü kese. Şu anda minnoşum 8 aylik oldu bile yanımda uzanıyor darısı başınıza insallahhhLütfen ama lütfen konumu taşımayın çünkü buda benim şuan ki derdim. Kizlar son sat tarihim 9agustos adetim gecince 3.gün test yaptırdım 40 cıktı 2 gün sonra tekrarlandı 69 2 gün sonra yine yaptik 152 ama kese falan yok ortada henüz doktor baktı pek biseyde söylemedi simdi kızlar ben geç döllenme falan olamayacağından eminim sizce değerlerim neden böyle çünkü normalde suan 5+1 gebe olmam lazim olumsuz yorumlarinizida yazın eğer yolunda gitmeyen biseyler varsa boşuna kendimi de kandirmiyim
Işte canm bende farkındayım biseyler ters gidiyor hissediyorum da aslında sanırım boş gebelik gibi persembe günü randevum var belli olcak
Merhaba banlandığım için yeni yazabiliyorum 5 gün sonra degerim 156 dan 474 e çıkmış 2 gün boyunca doktora gösterme imkanım yok sonucu netten baktim boş gebelik mi dış gebelik mi bi akıl verin allah aşkınaDegerlere takilma canım benim ilk kan testi sonucum sadece 10 du
6.haftada kese hiç bisey gorunmemişti
7.haftada sadece boş kese vardı (doktor hiç ümitli degildi kendini hazırla boş gebelik gibi duruyor demişti )
8.haftada minicik bi parlaklik vardı sadece
Hep vajinal muane olmuştum bide
9.haftada anca kalp atisi duyabildik
Sende kendini uzüp durma güclü ol bak bebeginde üzülür
Ben bebeginin olduguna inaniyorum
Pazartesi tekrar git vajinal muane ol bebegini goruceksin eminim
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Değerim 5 gün sonra 156dan 474 e çıkmışDeger artisin normal. Bence gun asiri kan vermeye devam et.
Biraz dusuk kalmis. En az %60 artmasi gerekiyor gun asiri diye biliyorum. Umarim bebegin tutunur sanaDeğerim 5 gün sonra 156dan 474 e çıkmış
Canım boş gebelik olsa kese görünür bebek görünmez. Bence boş gebelik değil...Işte canm bende farkındayım biseyler ters gidiyor hissediyorum da aslında sanırım boş gebelik gibi persembe günü randevum var belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?