Sevgilimle ilişkiye girdim cumartesi gecesi prezerrativ patladıgı fark ettik. Pazar sabah ertesi gün ilacı aldık. Salı akşamı kustu. Perşembe paza pazartesi daha bir hafta oldu. İlacın etkisi hala devam etmektemi? Bügün test yaptık ikinci çizgi silik cıktı. Haftaya bidaha test yapacaz sizce durum nedir?Eki Görüntüle 3011705
Evet hamilesiniz net bir şekildeSevgilimle ilişkiye girdim cumartesi gecesi prezerrativ patladıgı fark ettik. Pazar sabah ertesi gün ilacı aldık. Salı akşamı kustu. Perşembe paza pazartesi daha bir hafta oldu. İlacın etkisi hala devam etmektemi? Bügün test yaptık ikinci çizgi silik cıktı. Haftaya bidaha test yapacaz sizce durum nedir?Eki Görüntüle 3011705
Bir haftada belli oluyormuEvet hamilesiniz net bir şekilde
Daha önceden girilen ilişki olabilir yAni geç döllenme olduğunuz farzedelim çizgi oldukça net 1 haftada çıkmaz canım daha önceden olan birdurum buBir haftada belli oluyormuilişkinin üzerinden daha hafta geçmiş
Soran ben değilim soruyu merak ettim sadece bu kadar erken test gösterirmi diye.Daha önceden girilen ilişki olabilir yAni geç döllenme olduğunuz farzedelim çizgi oldukça net 1 haftada çıkmaz canım daha önceden olan birdurum bu
Bir haftada belli oluyormuilişkinin üzerinden daha hafta geçmiş
Erken gebelik testini idrar içerisinde ne sürede tuttunuzEvet daha bir hafta geçti. İnternetten baktım yalancı test olma ihtimalide var
Soran ben değilim soruyu merak ettim sadece bu kadar erken test gösterirmi diye
Göstermemesi lazım. İnterneteki döngüye göre yalancı test olma ihtimalide var.Soran ben değilim soruyu merak ettim sadece bu kadar erken test gösterirmi diye.
HamilesinGöstermemesi lazım. İnterneteki döngüye göre yalancı test olma ihtimalide var.
5 dakikaKaç dakika da çıktı teste göre baya hamilelik var
Erken gebelik testinde sanırım oluyor otekilerde 10 gün gerekiyor.İlişkinin üzerinden bir haftada belli oluyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?