Merhabalar öncelikle ben 1 senedir evliyim çocuğum olmuyordu tüp bebek bolumu doktora gittiğimde kan verdim bide enfeksiyon durumum var bana dedilerki kan sonucun pozitif yani hamile kalabiliyorum ama infertilite bölümüne adetinin 2. 3. Git bide meme polikliniğine git sonuç infertilite bölümüne sonucu goster dediler bide jinekoloji bölümüne gidip bu hastanın hamile kalmasında sakınca yoktur diye rapor al dediler bende adetimde gidecektim ilk defa bu ay 4 gün geciktim ayın 19 unda adet olmam gerekiyordu birde 19 una adete 1 hafta kala eşimle beraberken olurken az bişey pembe kan geldi herhangi bir agrimda olmamıştı 3 4 gün az az adet goruyordum pedi de doldurmuyordu adet gecikmesinin 2. Gününde başım döner gibi beynim bulanık gibi dolaştım baygın gibiydi beynim miğde bulantimda vardi 3. Gün normal test yaptım idrar testi negatif sonra 4. Gün hastaneye gittim kan testi oda negatif lakin belirtiler çok fazlaydı belirtiler şunlar adet tarzı ağrılar karında biraz şişlik boğazda yutkunma zorluğu ayrıca boğazımda ben soğuk suda içsem asla sknti çekmem ) bacaklarda ağrı göğüs uclarimda az bişey Ağrı bide köyü halka tarafı ten rengi gibi olmaya başlamıştı yemek yerken aniden miğde bulantisi yapıp kayboluyordu gogus ucuda içe çökmüştü resmen ama testler negatifti acaba geç dollenmemi yaşıyordum bilemedim ) bu sabah gecikmenin 5. Günün sabahında adet oldum yada benmi zannediyorum emin dglm ) sabah idrarla normal kan geldi ama Pembe gibi geldi tam eminde degilim sonra pedde az bişey kahverengi sıvı hatta detaylı bakincada az bişey pembemsi sıvı vardı ama minik minikti anlayamadım ilerleyen zamanlarda pedi tekrar değiştirdim ama sadece lavaboda idrar yaparken kan damlıyor az az peddede kahverengimsi duruyor şimdi kafam karıştı benim Ablalarım kimyasal gebelik mi yaşadım hayla umut varmı yoksa adetmiyim vallahi emin dglm hayla miğde bulantim ara ara az var ve çok kafam karışık cevaplarınız için tskr ederim sevgilerimle.
Canım kimyasal Yaşasan değerin düşmesi gerekiyor yani belli bir değerin çıkmamış normalde beşten küçükse adet olacaksın demektir şu an sökülüyorsun anladığım kadarıyla