hamilemiyim diye merakla bekleyenler

merhaba canımm yeni topiğin hayırlı olsun sana uğur getirsin inşallahhh...:16:

saol canim maksat muhabbet zaman gecsin hamilemiyim diye merak ediyorum cok dun yumurtlama günümdu hayirlisi bakalım :49::49::49:

hakkında hayırlısı olsun canım:16: bende sabırsızlıkla 23 haziranı bekliyorum bakalım hayırlısı... :26: ne zmandır bebek düşünüoyosun

21 mayis en son agdetim dün test yaptim pozitiv cikti zaten bende anlamistim gögüsde hassasiyet ve kasiklarimda batma vardi :49:

Canim tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin inşallah.
Buarada cok merak ettim. Daha cok küçük bi bebeginde varmış. Nasil cesaret ettin bi ufakliga daHA? Herkes senin kadar cesur degil valla bide 3.imis maşallah :) bende arka arkaya istiyorum Allah nasip ederse.bu ay bat bekleyenlerdenim insallah gelmez.belirti aramamaya çalışıyorum.

Canim tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin inşallah.
Buarada cok merak ettim. Daha cok küçük bi bebeginde varmış. Nasil cesaret ettin bi ufakliga daHA? Herkes senin kadar cesur degil valla bide 3.imis maşallah :) bende arka arkaya istiyorum Allah nasip ederse.bu ay bat bekleyenlerdenim insallah gelmez.belirti aramamaya çalışıyorum.

Tesekurler canim ewet benimki iyi cesaret ama buyuk oglum 3 yasinda kirese gidiyor kucuk oglumda seneye baslicak rahat olcak yani :-))

Back
X