- 10 Aralık 2021
- 9
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi gizli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle IMG_20211210_225314_664 (1).webpFotopraf açmıyor ne var fotoğrafta.
Canım betahcg beşten küçük gebelik sayılmıyor. 5.8 e düştüğünde benim doktorum kimyasal demişti direk. Adetine kaç gün kaldıHamilemiyim ?
Doktor emin değilim olada bilir olmaya da bilir dedi
Şu anki sonuca göre değilsiniz beta HCG 5 üzerinde olunca hamilelik sayılıyor.sizin sonuçta da bişey yazmıyor gercei orasida değişik.sadace referans aralığında cikdigi işaretli.ama adet gününüze daha var ise doktor ondan öyle demisdir, değer yükselebilir diye.
Üzerinden 6-7gun gectiCanım betahcg beşten küçük gebelik sayılmıyor. 5.8 e düştüğünde benim doktorum kimyasal demişti direk. Adetine kaç gün kaldı
6-7 GUN GEÇTİŞu anki sonuca göre değilsiniz beta HCG 5 üzerinde olunca hamilelik sayılıyor.sizin sonuçta da bişey yazmıyor gercei orasida değişik.sadace referans aralığında cikdigi işaretli.ama adet gününüze daha var ise doktor ondan öyle demisdir, değer yükselebilir diye.
Malesef acmıyor ne yazıyor soyleyebilirmisiniz
Benim adet günü 20 küsürlerdeydi. Adetten beş gün sonra kanamayla birlikte 5 küsürlere düştü doktor kimyasal dedi. Yani adet günü baktırmasam 5. Gün geç adet oldun diycektim haberi bile olmuyor çoğu kişinin öyle oldugu oluyormuş, inşallah hamilesindir ama 5 gün geçmiş. Yinede geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrat baktır canım için rahatlasın.Üzerinden 6-7gun gecti
Adetleriniz duzensiz mi genel olarak.eger öyleyse geç döllenme ihtimali olabilir ama şu an bu sonuca göre yok malesef ki.6-7 GUN GEÇTİ
Teşekkür ederim ya doktor Bi refans ... olunca olma ihtimali var dedi acaba başka böyle başına birsey gelen varmı diye merak ettim yani sonra yok gibi gözüken sonradan sürpriz olan Bi hamilelikBenim adet günü 20 küsürlerdeydi. Adetten beş gün sonra kanamayla birlikte 5 küsürlere düştü doktor kimyasal dedi. Yani adet günü baktırmasam 5. Gün geç adet oldun diycektim haberi bile olmuyor çoğu kişinin öyle oldugu oluyormuş, inşallah hamilesindir ama 5 gün geçmiş. Yinede geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrat baktır canım için rahatlasın.
Evet bazen düzensiz ama benim çok sırt karin ağrım var bu şikayet üzerine gittimAdetleriniz duzensiz mi genel olarak.eger öyleyse geç döllenme ihtimali olabilir ama şu an bu sonuca göre yok malesef ki.
Keşke olsa canım . Ben 9 aydır deniyorum tüp bebek ön görüşmesine bile gittim 3-4 ay daha deneyin dediler. İnşallah allah bana ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı hamilelik ve bebekler nasip eder.Teşekkür ederim ya doktor Bi refans ... olunca olma ihtimali var dedi acaba başka böyle başına birsey gelen varmı diye merak ettim yani sonra yok gibi gözüken sonradan sürpriz olan Bi hamilelik
Düzensizlik var ise biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayın adet olmazsanız.hayirlisi olsun hakkınızda.Evet bazen düzensiz ama benim çok sırt karin ağrım var bu şikayet üzerine gittim
İnşallah bebeğin olurKeşke olsa canım . Ben 9 aydır deniyorum tüp bebek ön görüşmesine bile gittim 3-4 ay daha deneyin dediler. İnşallah allah bana ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı hamilelik ve bebekler nasip eder.
Amin inşallahDüzensizlik var ise biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayın adet olmazsanız.hayirlisi olsun hakkınızda.