Evet vardı geçen sene eylül ayında ameliyat olduİnşallah olur sizin eşiniz ameliyat oldu mı varikosel varmıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet vardı geçen sene eylül ayında ameliyat olduİnşallah olur sizin eşiniz ameliyat oldu mı varikosel varmıydı
Tesekkür ederim insallahinşallaj yıpranmadan bebeğinize kavusursunuz![]()
Ameliyattan sonra düzelme oldu mu peki tekrar kontrole gittiniz miEvet vardı geçen sene eylül ayında ameliyat oldu
Evet üç ayda bir test veriyoruz doktor düzelme var dedi ama gebelik olmadi daha kimyasal dışındaAmeliyattan sonra düzelme oldu mu peki tekrar kontrole gittiniz mi
Merhaba,Benim eşimin sağ 3.3 solda 4.4 olması lazım varikoseli vardı bize 4 den sonra amaliyat öneriyoruz dedi gittiğimiz iki doktor soldan amaliyat oldu sadece. Proxee plus ve e vitamini verdi hareketliliği arttırmak için bizim hem sperm hemde ileri hareketlilik düşüktü
Damar kalınlığı artık hayat kalitesini etkileme başladığında ve sperm sonuçlarını başka etkileyen herhangi birşey olmadığında amaliyat ediyorlarmış. Benim eşimde ilişki sonrası ve normal zamanlar da ağrı yapıyorduMerhaba,
Bizim de sadece sol da reflü ve 2,6mm varikosel var. Aynı zamanda sperm analiz sonuçlarımızda kötü, bu doktorlar neye göre ameliyat ediyor anlamış değilim. morfolojisi bozuk, hareketlilik yavaş, bizde bugun öğreneceğiz ameliyat olup olmayacağını.
Canım bizim sol tarafta Grade 3 tü ameliyat olduk geçen ay ileri hız 0 morfoloji 2Kızlar merhaba eşimin sonuçlarına göre varikosel olup olmadığını tam anlayamadık doktor bir doppler sonucu iyi reflü akım yok varikosel değilsin dedi daha sonra sperm sonucu yine kötü gelince varikosel olabilir dedi doppler sonucunda ‘Sağda ve solda pampiniform pleksus ven çapı en geniş yerinde yaklaşık 2.5 mmölçülmüş olup valsalva manevrası ile bu venlerde reflü akım izlenmedi.’ Yazıyor bilgisi olan var mı ne yapmamız laızm morfoloji 1 çıkmıştı ileri harekette %8 düşük yani
Zeyneppp sizde düzelme oldu mu ne zaman test verdiniz en son ? Benimde eşim eylülde ameliyat oldu bir testini 3,5 ay sonra verdi diğerini 10 ay sonra verdi. Değerlerimiz bir yükseldi bir düştü aynı laboratuvarda yaptırdık karşılaştırma yaptırmak adına.Ameliyattan sonra düzelme oldu mu peki tekrar kontrole gittiniz mi
Cok sevindim hamile kalmanıza darısı bizlere insallah biz de öğreneli 2 ay olacak yeni denemeye başladık bu sebeple birkaç ay deneyip sonrasında ameliyati düşünüyoruz bulduğunuz o sağlam damarlara ellemeyen doktorlar kim kocaelindeyiz İstanbula gidebilirizolmadık. istanbulda bi kaç doktor arastırdık ama ameliyat olmadan gebe kaldım doğal yoldan
benim esimin amcası da doktor. basit, 15-20 dakikalık bir operasyon ama türkiyede bi kaç doktor iyi yapabiliyor. raiki yüksek çünkü sağlıklı damara da zarar verilebiliyor. bu sefer değerler daha da düsüyor. bu yüzden iyi araştırınCok sevindim hamile kalmanıza darısı bizlere insallah biz de öğreneli 2 ay olacak yeni denemeye başladık bu sebeple birkaç ay deneyip sonrasında ameliyati düşünüyoruz bulduğunuz o sağlam damarlara ellemeyen doktorlar kim kocaelindeyiz İstanbula gidebiliriz
Bi de eşimin amcası emekli üroloji doktoru o soyle söyledi basit bir ameliyat herhangi bir riski olmayan ameliyat özele bile gitmenize gerek yok korkmayın demis bunu da size aktarayim
Sizin öneriniz kimdir yout da Cüneyt hoca var sanirim ameliyatlarını da paylasiyor sonrasında iyilesnlerj debenim esimin amcası da doktor. basit, 15-20 dakikalık bir operasyon ama türkiyede bi kaç doktor iyi yapabiliyor. raiki yüksek çünkü sağlıklı damara da zarar verilebiliyor. bu sefer değerler daha da düsüyor. bu yüzden iyi araştırın
bikmiyorum ama bizim doktor istanbuldaki doktorlara bakmamızı söylemişti.internetten yorumları iyi olanlara bakmıştık ama dediğim gibi biz ameliyat olmadan hamile kaldık.Sizin öneriniz kimdir yout da Cüneyt hoca var sanirim ameliyatlarını da paylasiyor sonrasında iyilesnlerj de
Hamilee kaldikbikmiyorum ama bizim doktor istanbuldaki doktorlara bakmamızı söylemişti.internetten yorumları iyi olanlara bakmıştık ama dediğim gibi biz ameliyat olmadan hamile kaldık.