Hamilemiyim düşükmü yaptım acil

Dcleeee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2024
38
3
6
29
Adetin 2-3 gecikti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Gecikmemin üçüncü gününde aşırı derecede yoğun bir kanamam oldu 2 gün sürdü sonra leke halinde geldi ve bitti ama bunların yanında mide bulantım uyku halim halsizliğim baş dönmem bayılacak gibi olmam bel karın kasık ağrılarım devam ediyor tahlil verdim idrarda enfeksiyon var denildi beta hcg testim 0.25 çıkmış 0 değerinde olduğu için negatif değerlendirdim kendimce ama doktor şüpheli gebelik dedi yada düşük yapmışsınız dedi birkaçgün sonra tekrar kan ver dedi 2 gün sonra tekrar kan verdim 2.0 çıktı 0-10 arası normalde negatif ama hcg testim yükseliyor mu ben mi yanlış biliyorum kafam karıştı lütfen yardımcı olun. Ham

Hayır düşük yapmamışsıız Dr da demiş enfeksiyon varmış oyuzden bulantınız ollmus. Bazen 0 bazen 1 bazen 2 cıkar ama düşük degl asla. Gecmıs olsun

Enfeksiyon olmus olabilir beta hemen sıfırlanmaz düşük yapsanız bile 1 haftayı buluyor

Hamilelik olarak değerlendirebilmeniz için beş ve üzeri olması lazım altında kalan rakamları kabul etmiyorlar malesef sen yine de bir kaç gün sonra kan ver hamilelik varsa değerler iki katı artıyor anca öyle anlayabilirsin hakkında hayırlısı olsun cnm

Hayır düşük yapmamışsıız Dr da demiş enfeksiyon varmış oyuzden bulantınız ollmus. Bazen 0 bazen 1 bazen 2 cıkar ama düşük degl asla. Gecmıs olsun
Ama aşırı yoğun ve parçalı kanamam oldu 2 gün sürdü biti ben asla böyle adet olmam normalde bide doğumdan sonra 8-9 gün süren adetim 2 gün aşırı yoğun sonrasında ise leke halinde geldi toplam 4 gün sürdü 5 ci gün yıkandım kanamamdan önce hiçbirlerim yokken kanamayla birlikte yanma kaşıntı tahrişlik oldu kanama olalı 10 gün oldu ama belirtilerim devam ediyor

Enfeksiyon olmus olabilir beta hemen sıfırlanmaz düşük yapsanız bile 1 haftayı buluyor
Anlamadığım nokta şu oldu doktor 0.25 değerindeyken şüpheli gebelik asla ilaç yazamam dedi bugünkü ise 2.0 negatif dedi ve birsürü ilaç yazdı mantıken 0.25 2 den küçük yükseliyor demek olmuyor mu bu

Evet biliyorum negatif olduğu zaten ama mantığı çözemedim işte hcg değeri yükselmiş olmuyor mu tereddüt ettim ben kadın doğum uzmanına gitmedim acile gittim sonrasında aile hekime gittim

Aynı laboratuvarda mı verdiniz bu iki testi?

Cok stres yapmışsınız hamile degilsiniz..once kanama oluyor sonra test 0.25 cikiyor ikinci test 2.0 cikiyor siralama tam tersi olsaydi yani kan tahlili önce 2.0 sonra 0.25 sonrada kanama olsaydi hakliydiniz bir ihtimal düşük yapiyorsunuz derdik ama yok yani degil

Teşekkür ederim sağ olun

Bu parçalı kanama her adet donemikde bile normaldir arada herkese olur düşük olmasını 2 degerı asla göstermez. Oncesnde atıyorum 10,12 gorsenjz sonra dusse tamam ama kaygınuz yersiz boşa üzülüyorsunuz

Bu parçalı kanama her adet donemikde bile normaldir arada herkese olur düşük olmasını 2 degerı asla göstermez. Oncesnde atıyorum 10,12 gorsenjz sonra dusse tamam ama kaygınuz yersiz boşa üzülüyorsunuz
Üzülmek değilde anlam veremedim yani doktor düşük diyince şaşırdım çünkü hem gebelik beklemiyordum hemde birden böyle bir durumun içine düşmek değişik bir duygu yani daha oğlum 13 aylık küçük. yinede çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…