Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy allahım teşekkür ederim çokTebrik ederim hamilesiniz
Amin amin allahım isteyen herkese hemen versin teşekkür ederimAdete 5 gün kala böyle çıkmışsa bence hamilesin tebrikler![]()
Sabah erkenden gideceğim teşekkür ederim çokGebelik ihtimaliniz yüksek ancak pazartesiyi bekleyip kan tahlili vermelisiniz tebrik ederim
Kac dakikada ikinci çizgi çıktı acaba?Eki Görüntüle 2762165 Merhaba öncelikle göğüslerimde iki gündür ağrı var ve bugün kasıklarım ağrıdı adet agrısı gibi hafif pembe çok az bir leke geldi sonra test yaptım ve sonuç bu hafif pembe.Planlı yapıyoruz adetime 5 gün var.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı yasaklarda dolayı çıkamıyoruz malum ama ben çok merak ediyorum ve kasıklarındaki ağrı hala devam ediyor hamile olmama ihtimalim var mı şimdiden teşekkürler
Yerleşme kanaman olmuşEki Görüntüle 2762165 Merhaba öncelikle göğüslerimde iki gündür ağrı var ve bugün kasıklarım ağrıdı adet agrısı gibi hafif pembe çok az bir leke geldi sonra test yaptım ve sonuç bu hafif pembe.Planlı yapıyoruz adetime 5 gün var.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı yasaklarda dolayı çıkamıyoruz malum ama ben çok merak ediyorum ve kasıklarındaki ağrı hala devam ediyor hamile olmama ihtimalim var mı şimdiden teşekkürler
Yani hamilesinEki Görüntüle 2762165 Merhaba öncelikle göğüslerimde iki gündür ağrı var ve bugün kasıklarım ağrıdı adet agrısı gibi hafif pembe çok az bir leke geldi sonra test yaptım ve sonuç bu hafif pembe.Planlı yapıyoruz adetime 5 gün var.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı yasaklarda dolayı çıkamıyoruz malum ama ben çok merak ediyorum ve kasıklarındaki ağrı hala devam ediyor hamile olmama ihtimalim var mı şimdiden teşekkürler
Yerleşme kanaman olmuş
Teşekkür ederim çok pazartesi bekleyip kan testi yaptırıcam mutlaka teşekkür ederim çokYani hamilesin
Hemen 1 dk geçmemiştir ilk çizginin devamında silik çıktı sonra daha koyulaştıKac dakikada ikinci çizgi çıktı acaba?
Anladim canim hayirli olsun sağlıkla kucağına alırsın insAllahHemen 1 dk geçmemiştir ilk çizginin devamında silik çıktı sonra daha koyulaştı
Amin allahım her isteyene versinAnladim canim hayirli olsun sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Yaa ne güzelEki Görüntüle 2762165 Merhaba öncelikle göğüslerimde iki gündür ağrı var ve bugün kasıklarım ağrıdı adet agrısı gibi hafif pembe çok az bir leke geldi sonra test yaptım ve sonuç bu hafif pembe.Planlı yapıyoruz adetime 5 gün var.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı yasaklarda dolayı çıkamıyoruz malum ama ben çok merak ediyorum ve kasıklarındaki ağrı hala devam ediyor hamile olmama ihtimalim var mı şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 2762165 Merhaba öncelikle göğüslerimde iki gündür ağrı var ve bugün kasıklarım ağrıdı adet agrısı gibi hafif pembe çok az bir leke geldi sonra test yaptım ve sonuç bu hafif pembe.Planlı yapıyoruz adetime 5 gün var.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı çok merak ediyorum ve kasıklarındaki ağrı hala devam ediyor hamile olmama ihtimalim var mı şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim pazartesiyi iple çekiyorumYaa ne güzelTebrik ederim.Aile hekimliğinde kan verin.Değerinize de baktırın.