Aile Planlaması Hamilemiyim fikrinize ihtiyacım var

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

miray1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
10
11
3
33
image.webp
Merhaba öncelikle göğüslerimde iki gündür ağrı var ve bugün kasıklarım ağrıdı adet agrısı gibi hafif pembe çok az bir leke geldi sonra test yaptım ve sonuç bu hafif pembe.Planlı yapıyoruz adetime 5 gün var.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı yasaklarda dolayı çıkamıyoruz malum ama ben çok merak ediyorum ve kasıklarındaki ağrı hala devam ediyor hamile olmama ihtimalim var mı şimdiden teşekkürler

Eki Görüntüle 2762165 Merhaba öncelikle göğüslerimde iki gündür ağrı var ve bugün kasıklarım ağrıdı adet agrısı gibi hafif pembe çok az bir leke geldi sonra test yaptım ve sonuç bu hafif pembe.Planlı yapıyoruz adetime 5 gün var.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı yasaklarda dolayı çıkamıyoruz malum ama ben çok merak ediyorum ve kasıklarındaki ağrı hala devam ediyor hamile olmama ihtimalim var mı şimdiden teşekkürler
Kac dakikada ikinci çizgi çıktı acaba?

Eki Görüntüle 2762165 Merhaba öncelikle göğüslerimde iki gündür ağrı var ve bugün kasıklarım ağrıdı adet agrısı gibi hafif pembe çok az bir leke geldi sonra test yaptım ve sonuç bu hafif pembe.Planlı yapıyoruz adetime 5 gün var.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı yasaklarda dolayı çıkamıyoruz malum ama ben çok merak ediyorum ve kasıklarındaki ağrı hala devam ediyor hamile olmama ihtimalim var mı şimdiden teşekkürler
Yerleşme kanaman olmuş

Yani hamilesin

Yaa ne güzel 🥰 Tebrik ederim.Aile hekimliğinde kan verin.Değerinize de baktırın.

Eki Görüntüle 2762165 Merhaba öncelikle göğüslerimde iki gündür ağrı var ve bugün kasıklarım ağrıdı adet agrısı gibi hafif pembe çok az bir leke geldi sonra test yaptım ve sonuç bu hafif pembe.Planlı yapıyoruz adetime 5 gün var.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı çok merak ediyorum ve kasıklarındaki ağrı hala devam ediyor hamile olmama ihtimalim var mı şimdiden teşekkürler

Tebrikler 👍hamilesiniz benimde boyle çıkmıştı 😳

Back
X